Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problemy z wrzucaniem map


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
19 odpowiedzi w tym temacie

#1 maminek92

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:16
  • Lokalizacja:Internet
Offline

Napisano 14.05.2010 00:08

Witam.

Mam problem z mapami na wlasnym serwerze. Jesli wrzuce jakies nowe mapki To albo podczas zmiany serwer sie resetuje albo wywala mi "Fatal Error"

Nie moge np zainstalować FPSBANANA > Maps > Counter-Strike > Bomb/Defuse > de_dsnow bo wyskakuje błąd

Nawet nie moge wrzucic "fy_iceworld" bo mi serwer resetuje. Czego moze być wina ? Pluginy wszystkie wyłączone.
Pomocy :/


Reinstal AMXa tez nie pomogl. ... ;/

Nastepna reinstalka ... nadal nic z tego ... :/

Użytkownik maminek92 edytował ten post 14.05.2010 01:59

  • +
  • -
  • 0

#2 Abes Mapper

    Repulsion Gel

  • Przyjaciel

Reputacja: 1996
Godlike

  • Postów:7356
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Sulejówek
Offline

Napisano 14.05.2010 06:44

Zobacz konsole serwera i napisz cały ten błąd
  • +
  • -
  • 0

#3 maminek92

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:16
  • Lokalizacja:Internet
Offline

Napisano 14.05.2010 10:35

tylko ze jak zmienie mape to caly serwer sie rresetuje .... jak zobacze co bylo jak jest od nowa ?
  • +
  • -
  • 0

#4 peezet2

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 4
Nowy

  • Postów:62
  • Lokalizacja:Obibok
Offline

Napisano 14.05.2010 14:08

może Ci brakować na serwerze plików o rozszerzeniu .wad
  • +
  • -
  • 0

#5 maminek92

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:16
  • Lokalizacja:Internet
Offline

Napisano 14.05.2010 15:03

to jest moj cstrike z serwera

Dołączona grafika

Użytkownik maminek92 edytował ten post 14.05.2010 16:13

  • +
  • -
  • 0

#6 hardbot

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3049
Offline

Napisano 14.05.2010 16:32

Zapodaj logi z Konsoli serwera + z Logs (Cstrike/addons/amxmodx/logs) PS: najnowszy plik nie all pliki xDD

#7 maminek92

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:16
  • Lokalizacja:Internet
Offline

Napisano 16.05.2010 10:32

To jest napisane w konsoli i serwer sam sie wyłącza po pewnym czasie ...

L 05/16/2010 - 04:58:41: Server cvar "sv_wateraccelerate" = "10"
L 05/16/2010 - 04:58:41: Server cvar "sv_waterfriction" = "1"
L 05/16/2010 - 04:58:41: Server cvars end
L 05/16/2010 - 04:58:41: -------- Mapchange to de_airstrip --------
L 05/16/2010 - 04:58:41: Server cvar "sv_maxspeed" = "900"
L 05/16/2010 - 04:58:42: [META] ERROR: Couldn't find game entity 'item_generic' in game DLL 'cstrike': /home/s1138/cstrike/dlls/cs_i386.so: undefined symbol: item_generic
[AMXX] Loaded 2 admins from file
======================================================
[Swear Replacement] loaded 150 Swear words
[Swear Replacement] loaded 1 Replacement Lines
======================================================
Menu item 1 added to Menus Front-End: "AMX_Super Menu" from plugin "AMX_Super Menu"
Zaladowano AMX Mod X Config
Scrolling message displaying frequency: 5:00 minutes
Scrolling message displaying frequency: 4:00 minutes
couldn't exec addons/amxmodx/configs/amx_super.cfg
L 05/16/2010 - 04:58:42: Server cvar "sv_maxspeed" = "9999999"
Executing Galileo ( GAL ) Configuration File
L 05/16/2010 - 04:58:42: Started map "de_airstrip" (CRC "479146630")
Menu item 18 added to Menus Front-End: "BS Limiter Menu" from plugin "BS Limiter"
L 05/16/2010 - 04:58:41: Server cvar "sv_wateraccelerate" = "10"
L 05/16/2010 - 04:58:41: Server cvar "sv_waterfriction" = "1"
L 05/16/2010 - 04:58:41: Server cvars end
L 05/16/2010 - 04:58:41: -------- Mapchange to de_airstrip --------
L 05/16/2010 - 04:58:41: Server cvar "sv_maxspeed" = "900"
L 05/16/2010 - 04:58:42: [META] ERROR: Couldn't find game entity 'item_generic' in game DLL 'cstrike': /home/s1138/cstrike/dlls/cs_i386.so: undefined symbol: item_generic
[AMXX] Loaded 2 admins from file
======================================================
[Swear Replacement] loaded 150 Swear words
[Swear Replacement] loaded 1 Replacement Lines
======================================================
Menu item 1 added to Menus Front-End: "AMX_Super Menu" from plugin "AMX_Super Menu"
Zaladowano AMX Mod X Config
Scrolling message displaying frequency: 5:00 minutes
Scrolling message displaying frequency: 4:00 minutes
couldn't exec addons/amxmodx/configs/amx_super.cfg
L 05/16/2010 - 04:58:42: Server cvar "sv_maxspeed" = "9999999"
Executing Galileo ( GAL ) Configuration File
L 05/16/2010 - 04:58:42: Started map "de_airstrip" (CRC "479146630")
Menu item 18 added to Menus Front-End: "BS Limiter Menu" from plugin "BS Limiter"
L 05/16/2010 - 04:58:41: Server cvar "sv_wateraccelerate" = "10"
L 05/16/2010 - 04:58:41: Server cvar "sv_waterfriction" = "1"
L 05/16/2010 - 04:58:41: Server cvars end
L 05/16/2010 - 04:58:41: -------- Mapchange to de_airstrip --------
L 05/16/2010 - 04:58:41: Server cvar "sv_maxspeed" = "900"
L 05/16/2010 - 04:58:42: [META] ERROR: Couldn't find game entity 'item_generic' in game DLL 'cstrike': /home/s1138/cstrike/dlls/cs_i386.so: undefined symbol: item_generic
[AMXX] Loaded 2 admins from file
======================================================
[Swear Replacement] loaded 150 Swear words
[Swear Replacement] loaded 1 Replacement Lines
======================================================
Menu item 1 added to Menus Front-End: "AMX_Super Menu" from plugin "AMX_Super Menu"
Zaladowano AMX Mod X Config
Scrolling message displaying frequency: 5:00 minutes
Scrolling message displaying frequency: 4:00 minutes
couldn't exec addons/amxmodx/configs/amx_super.cfg
L 05/16/2010 - 04:58:42: Server cvar "sv_maxspeed" = "9999999"
Executing Galileo ( GAL ) Configuration File
L 05/16/2010 - 04:58:42: Started map "de_airstrip" (CRC "479146630")
Menu item 18 added to Menus Front-End: "BS Limiter Menu" from plugin "BS Limiter"
L 05/16/2010 - 04:58:41: Server cvar "sv_wateraccelerate" = "10"
L 05/16/2010 - 04:58:41: Server cvar "sv_waterfriction" = "1"
L 05/16/2010 - 04:58:41: Server cvars end
L 05/16/2010 - 04:58:41: -------- Mapchange to de_airstrip --------
L 05/16/2010 - 04:58:41: Server cvar "sv_maxspeed" = "900"
L 05/16/2010 - 04:58:42: [META] ERROR: Couldn't find game entity 'item_generic' in game DLL 'cstrike': /home/s1138/cstrike/dlls/cs_i386.so: undefined symbol: item_generic
[AMXX] Loaded 2 admins from file
======================================================
[Swear Replacement] loaded 150 Swear words
[Swear Replacement] loaded 1 Replacement Lines
======================================================
Menu item 1 added to Menus Front-End: "AMX_Super Menu" from plugin "AMX_Super Menu"
Zaladowano AMX Mod X Config
Scrolling message displaying frequency: 5:00 minutes
Scrolling message displaying frequency: 4:00 minutes
couldn't exec addons/amxmodx/configs/amx_super.cfg
L 05/16/2010 - 04:58:42: Server cvar "sv_maxspeed" = "9999999"
Executing Galileo ( GAL ) Configuration File
L 05/16/2010 - 04:58:42: Started map "de_airstrip" (CRC "479146630")
Menu item 18 added to Menus Front-End: "BS Limiter Menu" from plugin "BS Limiter"
L 05/16/2010 - 04:58:41: Server cvar "sv_wateraccelerate" = "10"
L 05/16/2010 - 04:58:41: Server cvar "sv_waterfriction" = "1"
L 05/16/2010 - 04:58:41: Server cvars end
L 05/16/2010 - 04:58:41: -------- Mapchange to de_airstrip --------
L 05/16/2010 - 04:58:41: Server cvar "sv_maxspeed" = "900"
L 05/16/2010 - 04:58:42: [META] ERROR: Couldn't find game entity 'item_generic' in game DLL 'cstrike': /home/s1138/cstrike/dlls/cs_i386.so: undefined symbol: item_generic
[AMXX] Loaded 2 admins from file
======================================================
[Swear Replacement] loaded 150 Swear words
[Swear Replacement] loaded 1 Replacement Lines
======================================================
Menu item 1 added to Menus Front-End: "AMX_Super Menu" from plugin "AMX_Super Menu"
Zaladowano AMX Mod X Config
Scrolling message displaying frequency: 5:00 minutes
Scrolling message displaying frequency: 4:00 minutes
couldn't exec addons/amxmodx/configs/amx_super.cfg
L 05/16/2010 - 04:58:42: Server cvar "sv_maxspeed" = "9999999"
Executing Galileo ( GAL ) Configuration File
L 05/16/2010 - 04:58:42: Started map "de_airstrip" (CRC "479146630")
Menu item 18 added to Menus Front-End: "BS Limiter Menu" from plugin "BS Limiter"

  • +
  • -
  • 0

#8 Lukasz5

    Godlike

  • Power User

Reputacja: 276
Wszechwidzący

  • Postów:1414
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:C: / WINDOWS
Offline

Napisano 16.05.2010 11:14

[META] ERROR: Couldn't find game entity 'item_generic' in game DLL 'cstrike': /home/s1138/cstrike/dlls/cs_i386.so: undefined symbol: item_generic

Coś się dzieje z twoimi .dll...
A standardowe mapy chodzą? Czy ty wszystkie nie chodzą?

Użytkownik Lukasz5 edytował ten post 16.05.2010 11:15

  • +
  • -
  • 0

#9 maminek92

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:16
  • Lokalizacja:Internet
Offline

Napisano 16.05.2010 11:33

standardowe chodza. ... po reinstalce teraz juz dograne tez ..... tylko teraz sie serwer wylacza z takim bledem ... jw
  • +
  • -
  • 0

#10 hardbot

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3049
Offline

Napisano 16.05.2010 11:37

Ja bym troche się zastanawiał nad cs_i386.so spróbuj sobie nowy plik pobrać i nadpisać

#11 Lukasz5

    Godlike

  • Power User

Reputacja: 276
Wszechwidzący

  • Postów:1414
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:C: / WINDOWS
Offline

Napisano 16.05.2010 11:45

A w ogóle serwer na kompie stoi czy na jakimś hostingu? Jeżeli masz na kompie serwer i wgrane oprogramowanie Windows to zainstaluj amxx pod Windowsa.... :)
  • +
  • -
  • 0

#12 hardbot

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3049
Offline

Napisano 16.05.2010 12:00

Po rozszerzeniu pliku xD widać że na hoście stoi jakimś | Linux

#13 maminek92

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:16
  • Lokalizacja:Internet
Offline

Napisano 16.05.2010 12:05

Wykupiony serwer.

A skad mam wziść nowy plik cs_i386.so ?

Użytkownik maminek92 edytował ten post 16.05.2010 12:06

  • +
  • -
  • 0

#14 hardbot

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3049
Offline

Napisano 16.05.2010 12:15

A choć by i nawet z mojego załącznika :P xD ^^

Ten plik wgrywasz do Cstrike/dlls :]

RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

Użytkownik hardbot edytował ten post 16.05.2010 12:16


#15 maminek92

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:16
  • Lokalizacja:Internet
Offline

Napisano 16.05.2010 12:24

Czemu na Rapidzie :D ... ok wrzuce i napisze co sie urodziło :)
  • +
  • -
  • 0

#16 hardbot

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3049
Offline

Napisano 16.05.2010 12:25

Dlatego na rapidshare ze zawsze z tego hosta korzystam xD

#17 maminek92

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:16
  • Lokalizacja:Internet
Offline

Napisano 16.05.2010 12:43

Wrzucilem na serwer. Napisze wieczorem albo jutro rano czy sie wylaczył znowu.

Bo on przez jakis czas podziala a potem sie wylaczy albo zawiesi.
  • +
  • -
  • 0

#18 hardbot

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3049
Offline

Napisano 16.05.2010 13:44

To napisz i potem zarzuć jeszcze loga z konsoli

#19 ZiuTeK

    Wszechwiedzący

  • Użytkownik

Reputacja: 133
Zaawansowany

  • Postów:507
  • Lokalizacja:inąd
Offline

Napisano 17.05.2010 17:42

z iceworldem tez tak mialem z braku pliku wad, jakbys napisal ze masz tak z innymi mapkami to moze moglbym cos wiecej powiedziec.
  • +
  • -
  • 0

#20 maminek92

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:16
  • Lokalizacja:Internet
Offline

Napisano 18.05.2010 11:16

Witaj znowu :) Dziala serwer i sie nie wylacza :)
dzięki hardbot +

w sumie fakt chyba nie bylo do tej mapki .wad ... a ja ktos linka do dzialajacej?


//////////////////

A d** Jasiek... znowu sie wylaczyl. Jak tylko napisalem ze jest dobrze :) Ale teraz nic w konsoli nie mial ... zadnego error ...

Użytkownik maminek92 edytował ten post 18.05.2010 12:33

  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych