Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Prośba


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 bum

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3
  • Lokalizacja:Rybnik
Offline

Napisano 13.05.2010 12:50

Witam.

Proszę o poprawienie oto Tego skryptu do Zombie hell
Właśnie nie wiem co w tym pliku jest źle wiec proszę o pomoc .

zombiehelltest.sma
SKAN !!


z góry dziękuje za poprawienie .i pozdrawiam .
  • +
  • -
  • 0

#2 mgr inż. Pavulon

    C35H60Br2N2O4

  • Przyjaciel

Reputacja: 1725
Godlike

  • Postów:6881
  • Steam:steam
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Koniecpol
Offline

Napisano 13.05.2010 12:58

Nie kompiluje się, nie działa ci czy co ?
  • +
  • -
  • 0

#3 bum

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3
  • Lokalizacja:Rybnik
Offline

Napisano 13.05.2010 13:26

chodzi o to ze nie chce działać poprawnie że nie wczytuje tych modeli co ma do każdej nocy i dodaje inne i chce żeby boss miał swój model tzn inny niż te zombiaki co są co każda noc
i też jest problem że śie Nie kompiluje
pozdrawiam

Użytkownik bum edytował ten post 13.05.2010 13:27

  • +
  • -
  • 0

#4 Kusek

    z Wikipedii

  • Power User

Reputacja: 445
Wszechobecny

  • Postów:1655
  • Imię:Krystian
  • Lokalizacja:Nowa Dęba
Offline

Napisano 13.05.2010 14:25

zapodaj te pluginy (linki) a nie jakieś speedyshare, oryginalny proszę :)



Może cvarów nie poustawiałeś dobrze?
  • +
  • -
  • 0

#5 bum

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3
  • Lokalizacja:Rybnik
Offline

Napisano 14.05.2010 09:15

na co ci oryginalny jak ja chce ten poprawić

a wszystko jest dobrze tylko modeli nie wczytuje tak jak powinien !!
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych