Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

2 pytania


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 Novy93

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 15
Początkujący

  • Postów:142
  • Lokalizacja:Ruda Śląska
Offline

Napisano 05.09.2008 17:06

No to mam problem... Chodzi o to, że tam gdzie normalnie są róznego typu teksty (lewy dolni róg ekranu) nic nie ma. Pusta przestrzeń i tak na każdym serwie. Nie wiem w ogóle co się stało. :mur:

I pytanko: jak mam spolszczonego csa (cstrike_polish) to potrzebuje pliku cstrike ?? Czy moge po porstu usunąć. Chce wiedzieć, bo ułatwi mi to obsługę serwera :D

Z góry dzięki za pomoc.
  • +
  • -
  • 0

#2 choyrack

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 64
Pomocny

  • Postów:369
  • GG:
  • Lokalizacja:Wrocław
Offline

Napisano 05.09.2008 17:08

ak mam spolszczonego csa (cstrike_polish) to potrzebuje pliku cstrike ??

Ale spolszczaleś serwer pluginem :?: Czy na windowsie odpalasz dedicated :?:
Jesli pierwsze to nie masz folderu cstrike_polish, jesli drugie to MUSISZ miec cstrike tez :-)

No to mam problem... Chodzi o to, że tam gdzie normalnie są róznego typu teksty (lewy dolni róg ekranu) nic nie ma. Pusta przestrzeń i tak na każdym serwie. Nie wiem w ogóle co się stało. :mur:

developer 0 pomaga :?:
  • +
  • -
  • 0

#3 Novy93

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 15
Początkujący

  • Postów:142
  • Lokalizacja:Ruda Śląska
Offline

Napisano 05.09.2008 17:17

Na Windowsie odpalam... więc zostawie te pliki w spokoju.

developer 0 mam ustawione i nic, na 1 co prawda jest tekst, ale tylko jedna linijka na samej górze po lewej, a ja chce normalnie..
  • +
  • -
  • 0

#4 Saper

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 220
Profesjonalista

  • Postów:1315
  • GG:
  • Imię:Juzio ;d
  • Lokalizacja:Bialystok
Offline

Napisano 05.09.2008 18:53

zainstaluj patcha v19
  • +
  • -
  • 0

#5 Novy93

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 15
Początkujący

  • Postów:142
  • Lokalizacja:Ruda Śląska
Offline

Napisano 07.09.2008 08:20

Mam najnowszego patcha v32b

Mozliwe jest, że coś w consoli pogrzebałem? Bo tam się bawiłem komendą 'say_hudtext'.
  • +
  • -
  • 0

#6 Abes Mapper

    Repulsion Gel

  • Przyjaciel

Reputacja: 1996
Godlike

  • Postów:7356
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Sulejówek
Offline

Napisano 07.09.2008 08:29

od textu była jakaś inna komenda :hmmm: Zaraz poszukam
  • +
  • -
  • 0

#7 Novy93

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 15
Początkujący

  • Postów:142
  • Lokalizacja:Ruda Śląska
Offline

Napisano 07.09.2008 08:36

Hehe dobra już mam, z nudów sobie wpisałem "hud_saytext omg" i mam tekst ^D^
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych