Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Cod Mod [PROBLEM]


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
1 odpowiedź w tym temacie

#1 yooo96

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:31
  • Lokalizacja:Jaroslaw
Offline

Napisano 08.05.2010 20:23

Siema mam taki problem poniewaz sciagnolem Cod mod z tego forum wgralem go najpierw na hlds na swoim kompie dziala wszystko git ale wgralem na serwer (wykupiony) nie dzialaja klasy ;/ Moduly odblokowane bazy nie trzeba tak mowili wgrywalem 3 razy i to samo pomoze ktos ?
  • +
  • -
  • 0

#2 sbstn

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 67
Pomocny

  • Postów:274
  • Lokalizacja:Szczecin
Offline

Napisano 08.05.2010 21:39

Prosimy o logi..
  • +
  • -
  • 0
-Piszę pluginy na zamówienie.
-Przerabiam pluginy (nie mody) na zamówienie.
-Piszę kursy/poradniki "Pisania pluginów w PAWN'ie"

Nie udzielam pomocy na GG, ani na innym komunikatorze internetowym.
Masz sprawę? PISZ NA PW




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych