Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Bład z dodawaniem nowej klasy


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
1 odpowiedź w tym temacie

#1 Jonywalker

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:66
Offline

Napisano 08.05.2010 17:05

//// dbmod_5.9l.sma
// E:\Steam\steamapps\mokrot\counter-strike\cstrike_polish\addons\amxmodx\scrip
ing\dbmod_5.9l.sma(902) : error 017: undefined symbol "player_xp_old"
// E:\Steam\steamapps\mokrot\counter-strike\cstrike_polish\addons\amxmodx\scrip
ing\dbmod_5.9l.sma(902) : warning 215: expression has no effect
// E:\Steam\steamapps\mokrot\counter-strike\cstrike_polish\addons\amxmodx\scrip
ing\dbmod_5.9l.sma(902) : error 001: expected token: ";", but found "]"
// E:\Steam\steamapps\mokrot\counter-strike\cstrike_polish\addons\amxmodx\scrip
ing\dbmod_5.9l.sma(902) : error 029: invalid expression, assumed zero
// E:\Steam\steamapps\mokrot\counter-strike\cstrike_polish\addons\amxmodx\scrip
ing\dbmod_5.9l.sma(902) : fatal error 107: too many error messages on one line

Taki kod mi wyskakuje przy kompilacji
robię wszysko według tego [Tutorial] Dodawanie klas - Nieoficjalny polski support AMX Mod X

Ta linia wygląda tak
if(!is_user_bot(id) && player_xp[id]!=player_xp_old[id])

i

###### -- ZNAJDŹ [ 4 RAZY ] -- ######

for(new i=1;i<9;i++)


Jest w poradniku takie coś ;) Ale u mnie w kodzie ta linijka występuje tylko 3 razy ;)
Dodam ze mam dobrą wersje diablo

Pomoże ktoś?

Użytkownik Jonywalker edytował ten post 08.05.2010 17:06

  • +
  • -
  • 0

#2 God

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:28
  • Lokalizacja:Śląsk
Offline

Napisano 08.05.2010 20:02

Tablica w tutorialu ma jedną wielką literę w środku. Zmień na małą i będzie śmigać. W 5.9l występuje 3 razy.


Dokładnie chodzi o to :
###### -- ZNAJDŹ -- ######

new player_class_lvl[33][9]
new player_class_lvl_save[33]

new player_xP_old[33]

new database_user_created[33]

new srv_avg[9] = {1,1,1,1,1,1,1,1,1}

###### -- ZAMIEŃ NA -- ######

new player_class_lvl[33][10]
new player_class_lvl_save[33]

new player_xP_old[33]

new database_user_created[33]

new srv_avg[10] = {1,1,1,1,1,1,1,1,1,1}

A powinno być :

###### -- ZAMIEŃ NA -- ######

new player_class_lvl[33][10]
new player_class_lvl_save[33]

new player_xp_old[33]

new database_user_created[33]

new srv_avg[10] = {1,1,1,1,1,1,1,1,1,1}

Użytkownik God edytował ten post 08.05.2010 20:04

  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych