Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Cod Mod


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
16 odpowiedzi w tym temacie

#1 yooo96

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:31
  • Lokalizacja:Jaroslaw
Offline

Napisano 08.05.2010 14:45

Siema, Poszukuje Cod Moda . ;D pomoze ktos??? Daje karme
  • +
  • -
  • 0

#2 XereS

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 69
Pomocny

  • Postów:160
  • Lokalizacja:Bytom
Offline

Napisano 08.05.2010 14:50

Call of Duty Mod: MW Beta - Nieoficjalny polski support AMX Mod X tutaj nie ma karmy tylko + // :nono: //

///edit

Hehe, ale ja mu nie powiedziałem żeby mi dał :D

Użytkownik XereS edytował ten post 08.05.2010 15:15

  • +
  • -
  • 2

#3 yooo96

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:31
  • Lokalizacja:Jaroslaw
Offline

Napisano 08.05.2010 17:28

a jak do tego zrobić baze ??
  • +
  • -
  • 0

#4 AmD

    aemde

  • Użytkownik

Reputacja: 71
Pomocny

  • Postów:500
  • Steam:steam
  • Imię:Dariusz
  • Lokalizacja:Częstochowa
Offline

Napisano 08.05.2010 17:31

Baza się sama tworzy (prawdopodobnie) musisz wpisać dane do sql.cfg
  • +
  • -
  • 0

#5 XereS

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 69
Pomocny

  • Postów:160
  • Lokalizacja:Bytom
Offline

Napisano 08.05.2010 17:35

nie masz żadnych baz, wszystko się zapisuje na nvault. Wystarczy że wszystko wgrasz tam gdzie trzeba, to serwer będzie ci śmigał (cod mod) bez problemu.
  • +
  • -
  • 0

#6 yooo96

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:31
  • Lokalizacja:Jaroslaw
Offline

Napisano 08.05.2010 17:36

Xeres podaj nr gg potrzebuje pomocy
  • +
  • -
  • 0

#7 AmD

    aemde

  • Użytkownik

Reputacja: 71
Pomocny

  • Postów:500
  • Steam:steam
  • Imię:Dariusz
  • Lokalizacja:Częstochowa
Offline

Napisano 08.05.2010 17:44

wydaje mi się że od tego jest forum by rozwiązywać problemy :) ale róbcie co chcecie :)

XereS przy okazji Thx nie wiedziałem myślałem że to bazuje na bazie (lepiej by było moim zdaniem)
  • +
  • -
  • 0

#8 yooo96

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:31
  • Lokalizacja:Jaroslaw
Offline

Napisano 08.05.2010 17:45

Wgralem wszystko ale gdy wbijam na serwer nie mozna wybrac klasy ... ;/ czego ?? Amd probowales na serwerze jakims wykupionym?

Użytkownik yooo96 edytował ten post 08.05.2010 17:45

  • +
  • -
  • 0

#9 AmD

    aemde

  • Użytkownik

Reputacja: 71
Pomocny

  • Postów:500
  • Steam:steam
  • Imię:Dariusz
  • Lokalizacja:Częstochowa
Offline

Napisano 08.05.2010 17:48

nie instalowałem tego ale zaraz ściągnę i odpalę na VPS jakiegoś serwa 4 slotowego :D
  • +
  • -
  • 0

#10 yooo96

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:31
  • Lokalizacja:Jaroslaw
Offline

Napisano 08.05.2010 17:54

no wlasnie na vps wzucilem wszystko 2 razy i to samo na new game wszystko dzialalo a na vps nie chce Amd podaj gg mam sprawe ;P

91.199.22.61:27072 wbij zobacz;p

08 maj 2010 - 17:56:
no wlasnie na vps wzucilem wszystko 2 razy i to samo na new game wszystko dzialalo a na vps nie chce Amd podaj gg mam sprawe ;P

Użytkownik yooo96 edytował ten post 08.05.2010 17:56

  • +
  • -
  • 0

#11 AmD

    aemde

  • Użytkownik

Reputacja: 71
Pomocny

  • Postów:500
  • Steam:steam
  • Imię:Dariusz
  • Lokalizacja:Częstochowa
Offline

Napisano 08.05.2010 17:58

Nie Pomagam na GG....

Oto Moje SS mi jakoś działa dodałem PodBoty i sprawdziłem czy liczy expa

Imageshack - asadssa.png
Imageshack - saxhz.png

ps. zapisałeś cvary?

ja dałem przykładowe:

// CoD Mod
cod_killxp 90  //- ustala ilość doświadczenia za zabójstwo
cod_bombxp 150 //- ustala ilość doświadczenia za podłożenie/rozbrojenie bomby

  • +
  • -
  • 0

#12 yooo96

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:31
  • Lokalizacja:Jaroslaw
Offline

Napisano 08.05.2010 18:00

no wlasnie na vps wzucilem wszystko 2 razy i to samo na new game wszystko dzialalo a na vps nie chce Amd podaj gg mam sprawe ;P

08 maj 2010 - 18:01:
na newgame z botami gralem .... i dzialalo ale na vps nie chce cos ;/
  • +
  • -
  • 0

#13 AmD

    aemde

  • Użytkownik

Reputacja: 71
Pomocny

  • Postów:500
  • Steam:steam
  • Imię:Dariusz
  • Lokalizacja:Częstochowa
Offline

Napisano 08.05.2010 18:49

daj Error Logi
  • +
  • -
  • 0

#14 yooo96

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:31
  • Lokalizacja:Jaroslaw
Offline

Napisano 08.05.2010 19:01

juz czekaj ;P

08 maj 2010 - 19:03:
nie ma zadnych errorow w logach
  • +
  • -
  • 0

#15 kolega z nk

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:9
  • Lokalizacja:polska
Offline

Napisano 08.05.2010 21:39

możesz dać logi / copy z konsoli ?
  • +
  • -
  • 0

#16 Kusek

    z Wikipedii

  • Power User

Reputacja: 445
Wszechobecny

  • Postów:1655
  • Imię:Krystian
  • Lokalizacja:Nowa Dęba
Offline

Napisano 08.05.2010 21:42

no wlasnie na vps wzucilem wszystko 2 razy i to samo na new game wszystko dzialalo a na vps nie chce Amd podaj gg mam sprawe ;p
a wiesz że serwer robi się przez dedication server??
  • +
  • -
  • 0

#17 QTM. Peyote

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 997
Master

  • Postów:330
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 08.05.2010 22:06

Spróbuj wywalić obsługę botów, ja mam serwer na pełnych obrotach i wszystko działa.

Użytkownik QTM_Peyote edytował ten post 08.05.2010 22:07

  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych