Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

sXe Injected 6.4


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1 odpowiedź w tym temacie

#1 choyrack

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 64
Pomocny

  • Postów:369
  • GG:
  • Lokalizacja:Wrocław
Offline

Napisano 01.09.2008 17:15

Działa wam wersja 6.4? Bo mi na serwerach gdzie jest sXe nie wykrywa, że mam włączone sXe 6.4

Też tak macie? To ogólny problem czy tylko ja tak mam?
  • +
  • -
  • 0

#2 Gość__*

  • Gość

Reputacja: 0

Offline

Napisano 01.09.2008 20:59

Działa wam wersja 6.4? Bo mi na serwerach gdzie jest sXe nie wykrywa, że mam włączone sXe 6.4

Z tego co widzę, to dużo osób mam z tym problem ( być może na dniach wyjdzie FIX do 6.4 ).




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych