Ghost Recorder
Abes Mapper
05.05.2010
Ghost Recorder
by TeddyDesTodes
.: OPIS :.
Plugin umożliwia nagrywanie ruchów gracza (czyli swoich) w celu jego późniejszego odtworzenia.
Otóż zaczynamy nagrywać, skaczemy sobie trzy razy (przykładowo) i na koniec stopujemy.
Następnie wybieramy odtwarzanie i pojawia się model który robi to co my przed chwilą czyli trzy razy podskakuje
Coś jak w grach wyścigowych gdzie jedziemy za takim duszkiem
Plugin dobry na serwery KZ
Są dwie wersje tego pluginu:
.: CVARY :.
.: KOMENDY :.
/demomenu - otwiera menu
.: INFO :.
by TeddyDesTodes
.: OPIS :.
Plugin umożliwia nagrywanie ruchów gracza (czyli swoich) w celu jego późniejszego odtworzenia.
Otóż zaczynamy nagrywać, skaczemy sobie trzy razy (przykładowo) i na koniec stopujemy.
Następnie wybieramy odtwarzanie i pojawia się model który robi to co my przed chwilą czyli trzy razy podskakuje

Coś jak w grach wyścigowych gdzie jedziemy za takim duszkiem

Plugin dobry na serwery KZ
Są dwie wersje tego pluginu:
- record - wersja lite gdzie nie ma opcji ustawień graficznych modelu (tryb renderowania, przezroczystość, świecenie); nagrania znajduja sie w folderze cstrike/kzrecord/ (oczywiście można zmienić w kodzie źródłowym); ruchy modelu są bardziej dokładne z tym jak my się poruszaliśmy
- record_rendermode - wersja z tym czego nie ma wyżej + dodatkowo opcja pokazywania ruchów dla wszystkich graczy bo normalnie widzimy tylko my; nowsza wersja
- 6 wolnych miejsc żeby zapisać demko
- nieograniczony czas nagrywania
- nagrywanie z prędkością 1,5 Kb/s
.: CVARY :.
recorder_ignore_velocity 0 // ignorowanie prędkości przesyłania (bardzo zbugowane i nie polecane) recorder_maxsize 2048 // maksymalna wielkość nagrania
.: KOMENDY :.
/demomenu - otwiera menu
.: INFO :.
- Serwer musi mieć prawa zapisu i odczytu dla folderu gdzie się nagrywają pliki
- Domyślnie plik jest zapisywany z prędkością 1.5Kbyte/sec ( 15 min równa się 1.4MB) dlatego bądź pewien że masz wystarczająco miejsca na serwerze albo zmień RECLIMITER na większą wartość albo zmniejsz liczbę slotów.
- Wskaźnij bajta oblicza się tak : 48*(1/RECLIMITER) to jest maksymalna ilość bajtów na sekundę
- Jeśli ustawiłeś RECLIMITER na 0.0, każde ruchy gracza będą się nagrywały z normalną prędkością na danym serwerze czyli około 66 razy/sec (3.1Kbyte/s (2.7MB w 15 min))
- EDIT: właśnie testowano - 20 min stworzyło plik 1.5MB
- Nie testowano na systemie 64bit, nie wiadomo czy to zadziała, ponieważ typy danych są nieco inne
- Testowano tylko na CS
Załączone pliki
Abes Mapper
05.05.2010
Mam nadzieje, że chodzi ci opisywanie 
Zaznaczam, że ja tego pluginu nie robiłem (jak inne które wrzuciłem) tylko TeddyDesTodes

Zaznaczam, że ja tego pluginu nie robiłem (jak inne które wrzuciłem) tylko TeddyDesTodes