Call of Duty Mod: MW Beta - Nieoficjalny polski support AMX Mod X
Mam taką prośbę.
Ja sam nie umie tworzyć kodów do pluginów (w ogóle nie wiem ocb ) natomiast jak mam coś gotowe to z Waszą pomocą dodam odpowiednio.
Dlatego też mam taką prośbę by ten Cod jaki się pojawił na forum trochę udoskonalić i by Ci wszyscy co tak płaczą (że ktoś coś im ukradł....

Ja chciałbym prosić fachowców ( no i o zgode Miczu ) by ktoś mi tutaj napisał gotowy kod do dodania by pojawiły się dodatkowe opcje "Menu "
Coś na wzór DM ale moze troche inaczej.
Mod CoD jest inny niż DM (troche uboższy w te dodatkowe opcje menu ) a chcialbym by gracze mogli też zwiększyć swoje możliwości .
Bo mając Full kasy nic nie kupią.
Czy pomogł by mi ktoś napisać taki kod i wytlumaczyl gdzie co dodać?
1.Przedmioty (opisy w screenie all przedmiotow ) 2.Klasy (opisy klas moda ale nie w say) 3.kupno przedmiotu (kupno przedmiotu za kase lub za jakąś ilość expa.... ) 4.Dokupienie expa (okredlona ilosc za jakąs kase ) 4.Menu Admina (Flaga A mozliwosc dodania lvl, expa i odejmowanie ,reset lvl,expa danie przedmiotu podobne Menu są w Zombi modach,War3ft ) 5. Pomoc ( przydatne komendy pokazane w screenie nie w say )
Wcześniej pisalem podobny temat w głównym temacie CoD ale usunąłem treśc bo tam nie za specjalnie można bylo to pisać.
Myślę ,że ten temat wymagał osobnego napisania ,wyjaśnienia o co Mi chodzi.
ps. Pewnie z Diablo można było by coś (jakiś kawalek kodu ) wyciągnąć więc dlatego proszę o zgode współautora DM
Użytkownik Tiger_pl edytował ten post 05.05.2010 10:52