Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Blad mapy


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 GangstaTeam

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:23
  • Lokalizacja:Poniatowa
Offline

Napisano 05.05.2010 10:37

Mam na serwerze mapcyle, gra toczy sie normalnie, nie ma bledow w logach, lecz przy stanie 4:3 dla CT automatyczny restart mapki, i zaczynamy od nowa.
Jakies porady?

  • +
  • -
  • 0
Dołączona grafika

#2 mgr inż. Pavulon

    C35H60Br2N2O4

  • Przyjaciel

Reputacja: 1725
Godlike

  • Postów:6881
  • Steam:steam
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Koniecpol
Offline

Napisano 05.05.2010 11:17

zawsze przy takim wyniku jest restart ?
jak nie to czy w takim przypadku jest mało graczy na serwerze ?
  • +
  • -
  • 0

#3 nad3jf

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 10
Początkujący

  • Postów:68
  • GG:
  • Lokalizacja:xx.xxx.xxx:xxx
Offline

Napisano 05.05.2010 11:22

Nie wygrywałeś czasem jakiegoś plugina, który modyfikuje rozgrywkę?
Ew. Nie masz czasem ustawione: mp_winlimit 4
  • +
  • -
  • 0

#4 GangstaTeam

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:23
  • Lokalizacja:Poniatowa
Offline

Napisano 05.05.2010 11:29

Malo graczy bylo na servie, 1vs1 .
Nie wiem, 2 razy mi sie tak zrobilo i poszedlem po pomoc na forum, raz przy wyniku 4:3 dla CT, a drugi nie wiem.

Wgrywalem mp_winlimit, lecz ustawilem na 15, pozniej to usunalem i tez nic chyba
  • +
  • -
  • 0
Dołączona grafika

#5 mgr inż. Pavulon

    C35H60Br2N2O4

  • Przyjaciel

Reputacja: 1725
Godlike

  • Postów:6881
  • Steam:steam
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Koniecpol
Offline

Napisano 05.05.2010 11:35

niestety tak się dzieje przy małej ilości graczy i ciężko powiedzieć od czego to.
być może rozgrzewka jakaś na to wpływa
  • +
  • -
  • 0

#6 GangstaTeam

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:23
  • Lokalizacja:Poniatowa
Offline

Napisano 05.05.2010 11:39

Nie mam zadnej rozgrzewki wgranej
  • +
  • -
  • 0
Dołączona grafika

#7 ZiuTeK

    Wszechwiedzący

  • Użytkownik

Reputacja: 133
Zaawansowany

  • Postów:507
  • Lokalizacja:inąd
Offline

Napisano 08.05.2010 10:54

Pokaz plugins.ini
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych