Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z połączeniem.


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
9 odpowiedzi w tym temacie

#1 no name

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 56
Pomocny

  • Postów:387
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Wojciech
  • Lokalizacja:Kraków
Offline

Napisano 03.05.2010 20:23

Mam taki error w logach:

L 05/03/2010 - 21:12:09: [amxbans.amxx] [Amxbans] Threaded query error, location: 17
L 05/03/2010 - 21:12:09: [amxbans.amxx] [Amxbans] Message: Can't connect to MySQL server on '127.0.0.1' (111) (2003)
L 05/03/2010 - 21:12:09: [amxbans.amxx] [Amxbans] Query statement:

Mysql użyłem tego co radził hardbot

Witam. Wystarczy wejść na Darmowy MySql

a tu taki mini poradniczek ;]

robisz to co jest na zdjęciu pozdro HARDBOT

Dołączona grafika


I nie działa, jakieś pomysły, może źle coś skonfigurowałem...

w pluku sql.cfg mam dodać dane MySql?
  • +
  • -
  • 0

#2 mgr inż. Pavulon

    C35H60Br2N2O4

  • Przyjaciel

Reputacja: 1725
Godlike

  • Postów:6881
  • Steam:steam
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Koniecpol
Offline

Napisano 03.05.2010 21:38

I nie działa, jakieś pomysły, może źle coś skonfigurowałem...

w pluku sql.cfg mam dodać dane MySql?

a jak chcesz żeby ci cokolwiek jak nie ustawiłeś podstawowej rzeczy jaką jest plik sql.cfg ? :mur:
  • +
  • -
  • 0

#3 no name

    Wszechpomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 56
Pomocny

  • Postów:387
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Wojciech
  • Lokalizacja:Kraków
Offline

Napisano 04.05.2010 06:56

tak właśnie myślałem, chciałem się tylko upewnić :&

@edit

Dałem tak:

amx_sql_host	"db4free.net:3306"
amx_sql_user	"nazwa urzytkownika"
amx_sql_pass	"haslo do niego"
amx_sql_db	"nazwa bazy danych"
amx_sql_table	"amx"
amx_sql_type	"mysql"

I widzi serwer, ale nie widzi graczy, a na serwerze są gracze...

Dołączona grafika

Nie mogę też dać bana na żywo w związku z tym, że "nie ma graczy"

Użytkownik no name edytował ten post 04.05.2010 07:55

  • +
  • -
  • 0

#4 mgr inż. Pavulon

    C35H60Br2N2O4

  • Przyjaciel

Reputacja: 1725
Godlike

  • Postów:6881
  • Steam:steam
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Koniecpol
Offline

Napisano 04.05.2010 10:08

Może serwer NS(Dproto) ?
  • +
  • -
  • 0

#5 no name

    Wszechpomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 56
Pomocny

  • Postów:387
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Wojciech
  • Lokalizacja:Kraków
Offline

Napisano 04.05.2010 10:42

ta, dproto. Nie idzie na dproto co nie? :confused:
  • +
  • -
  • 0

#6 Szyfrant

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 1365
Godlike

  • Postów:3072
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Sztokholm
Offline

Napisano 04.05.2010 15:26

Live server nie działa na DPROTO ani NS . Bana na żywo nie można dodać. w 5.1b . Wiem ze cos mozna zmienic aby dzialalo . MisieQ wie, ale jego nie ma.
  • +
  • -
  • 0

#7 no name

    Wszechpomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 56
Pomocny

  • Postów:387
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Wojciech
  • Lokalizacja:Kraków
Offline

Napisano 04.05.2010 16:12

:confused: A jakieś namiary masz?
  • +
  • -
  • 0

#8 Szyfrant

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 1365
Godlike

  • Postów:3072
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Sztokholm
Offline

Napisano 04.05.2010 16:40

Mam. Ale jego nie ma od 1,5 miesiaca...
  • +
  • -
  • 0

#9 no name

    Wszechpomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 56
Pomocny

  • Postów:387
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Wojciech
  • Lokalizacja:Kraków
Offline

Napisano 04.05.2010 17:02

Szkoda :confused:

A tak na marginesie...
Mam taki problem:

[AMXX] ??? >>RUNNERS>>|||no name ???? >>RUNNERS>>|||no name

Gdy cokolwiek robię, zamiast treści są pytajniki. W tym przykładzie się ożywiłem, przez amxsuper... Wiesz może w czym problem?

04 maj 2010 - 18:05:
logi czyste...
  • +
  • -
  • 0

#10 Szyfrant

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 1365
Godlike

  • Postów:3072
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Sztokholm
Offline

Napisano 04.05.2010 18:33

W konsoli Ci tak ciągle spamuje?
Jaka masz wersje AMXBANSA?
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych