Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

CreAtive 7.1


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 Tyber

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:138
  • GG:
  • Imię:Tyberiusz
  • Lokalizacja:Ruda Śląska
Offline

Napisano 30.08.2008 21:47

Szemano :)

Mam pytanie . Jak zrobic glosniki CreAtiv'y 7.1 aby dzialaly poprawnie wszytkie . Sa podpiete poprawnie ale graja tylko 2 z nich . Lewy i Prawy . W Ustawieniach Karty dzwiekowej jest ustawione na 7.1 ale i tak nie dzialja wszytkie :/ . Jak daje TEST glosnikow to kazdy gra . Ale gdy puszczam muze przez Winampa graja tylko 2 :/
  • +
  • -
  • 0

#2 c#uDy.

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:19
  • GG:
  • Lokalizacja:Gdynia
Offline

Napisano 30.08.2008 22:19

1 sprawa , jaka karta dzwiekowa ?
  • +
  • -
  • 0

#3 Tyber

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:138
  • GG:
  • Imię:Tyberiusz
  • Lokalizacja:Ruda Śląska
Offline

Napisano 30.08.2008 22:29

Creative Sound Blaster Live 7.1 24-Bit'y

[ Dodano: 31-08-2008, 01:16 ]
JUZ WSZYTKO DZIALA . TOPIC OFF :)
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych