Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z roundsound


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 no name

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 56
Pomocny

  • Postów:387
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Wojciech
  • Lokalizacja:Kraków
Offline

Napisano 02.05.2010 11:31

Witam. Od razu do rzeczy...

Nie chodzi muzyka na koniec rundy, wszystko działa, ale muzyka nie chodzi. W logach 0 errorów, format pliku *.mp3

Szybkość: 128kb/s
Kanały: 2 (stereo)
Częstotliwość: 44 kHz

Więc poprawne parametry...
  • +
  • -
  • 0

#2 Kusek

    z Wikipedii

  • Power User

Reputacja: 445
Wszechobecny

  • Postów:1655
  • Imię:Krystian
  • Lokalizacja:Nowa Dęba
Offline

Napisano 02.05.2010 11:47

cvary wgrane??

wpisz play nazwa_utworu w consoli
  • +
  • -
  • 0

#3 mgr inż. Pavulon

    C35H60Br2N2O4

  • Przyjaciel

Reputacja: 1725
Godlike

  • Postów:6881
  • Steam:steam
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Koniecpol
Offline

Napisano 02.05.2010 12:20

W konsoli wpisz:
mp3 play sound/sciezka/do_utworu.mp3

Szybkość: 128kb/s
Kanały: 2 (stereo)

nie byłbym taki pewny tych parametrów
  • +
  • -
  • 0

#4 no name

    Wszechpomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 56
Pomocny

  • Postów:387
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Wojciech
  • Lokalizacja:Kraków
Offline

Napisano 02.05.2010 12:44

Szybkość: 128kb/s
Kanały: 2 (stereo)

nie byłbym taki pewny tych parametrów


Sprawdzałem parametry z dźwiękami innych serwerów i są takie same...

02 maj 2010 - 14:27:
Sprawdziłem przez tą komendę i rzeczywiście może być coś z tymi parametrami, bo nie chodzą... Ale inne na tych samych parametrach chodzą. Jakie są optymalne parametry dla *.mp3 w csie?
  • +
  • -
  • 0

#5 Abes Mapper

    Repulsion Gel

  • Przyjaciel

Reputacja: 1996
Godlike

  • Postów:7356
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Sulejówek
Offline

Napisano 02.05.2010 15:03

Przekonwertuj jeszcze raz na mp3 w programie FormatFactory
  • +
  • -
  • 1

#6 no name

    Wszechpomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 56
Pomocny

  • Postów:387
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Wojciech
  • Lokalizacja:Kraków
Offline

Napisano 02.05.2010 17:31

Dobra przekonwertowałem i działa. dzięki, do zamknięcia.
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych