Klasy Zombie
shakerek
30.04.2010
Problem nastepuje z klasami zombie, chcę zmienic im ilosc Hp ale nie moge.
Otwieram plik zp_zclasses40, wpisuje pewne dane w ktorych chcę zmienic sobie ilosc HP zombie, grawitacje ITP, potem rzucam na serwer FTP, i zombie maja standardowo hp jak przed wrzuceniem pliku, niewiem jaka moze byc przyczyna, oczywiscie plik zkomplikowalem zp_zclasses40 i rownierz wrzucilem na serwer, ale niestety nie pomogl. Wczesniej nie mialem takich problemow bo gralem na wersji 4.1 zmienilem dzisiaj werse na 4.3 i zaczal sie problem lekki a poczawszy od klasy zombie. Mam nadzieje ze ktos pomoze, postawie reputa.
Plik wysle zp_zclasses40.sma proszę zobaczyc moze gdzies tutaj popelnilem blad?
Użytkownik shakerek edytował ten post 30.04.2010 14:43
Otwieram plik zp_zclasses40, wpisuje pewne dane w ktorych chcę zmienic sobie ilosc HP zombie, grawitacje ITP, potem rzucam na serwer FTP, i zombie maja standardowo hp jak przed wrzuceniem pliku, niewiem jaka moze byc przyczyna, oczywiscie plik zkomplikowalem zp_zclasses40 i rownierz wrzucilem na serwer, ale niestety nie pomogl. Wczesniej nie mialem takich problemow bo gralem na wersji 4.1 zmienilem dzisiaj werse na 4.3 i zaczal sie problem lekki a poczawszy od klasy zombie. Mam nadzieje ze ktos pomoze, postawie reputa.
Plik wysle zp_zclasses40.sma proszę zobaczyc moze gdzies tutaj popelnilem blad?
Załączone pliki
Użytkownik shakerek edytował ten post 30.04.2010 14:43
zielu001
30.04.2010
Witam,
Jak masz najnowszy Zombie Plague to wystarczy że zedytujesz plik zp_zombieclasses.ini
Jak masz najnowszy Zombie Plague to wystarczy że zedytujesz plik zp_zombieclasses.ini
shakerek
30.04.2010
Dobra, jednak mam dalej problem, a mianowicie wpisuje zp_zombieclasses, ile zombie ma miec HP grawitacje i Speeda jest wszystko okey, zmieniam mape sa moje ustawienia wiec jest gicior potem jest vote map zmienia sie mapa sama i Juz niestety musze powiedziec ze moj plik "zp_zombieclasses" sie zsuwa caly laczy sie w jedno i wtedy klasy sa pomieszane, da sie jakos temu zaprostac?
Użytkownik shakerek edytował ten post 30.04.2010 18:56
Użytkownik shakerek edytował ten post 30.04.2010 18:56
Helvi
02.05.2010
zmiany trzeba robić w .sma danej klasy... ale jest jeden problem, jesli chcesz skompilowac to wyskakuje błąd że coś z "zombieplague" nie może znaleźć [#include <zombieplague>] ........ nawet jak nie zmieniasz pluginu.. próbowałem 5-ciu kompiloatorów i nic ..
jak skasujesz to, to wyskakuje więcej błędów
@edit
mam już...
ściągasz ten plik zp_zombieclass.ini, zmieniasz co chcesz, klikasz prawym i właściwosci -> tylko do odczytu zaznaczacz -> ok i wrzucasz na serwer ten plik z powrotem..
próbowałem i działa =D
da się to bez ściągania z ftp, ale nie wiem jak
napisz na gg : 8682678 bo mam sprawe
pomocy ;d
Użytkownik Helvi edytował ten post 02.05.2010 12:50
jak skasujesz to, to wyskakuje więcej błędów
@edit
mam już...
ściągasz ten plik zp_zombieclass.ini, zmieniasz co chcesz, klikasz prawym i właściwosci -> tylko do odczytu zaznaczacz -> ok i wrzucasz na serwer ten plik z powrotem..
próbowałem i działa =D
da się to bez ściągania z ftp, ale nie wiem jak

napisz na gg : 8682678 bo mam sprawe

Użytkownik Helvi edytował ten post 02.05.2010 12:50