Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Pomocy Diablo i XAA.plMam problem z xaa.pl


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 DioW

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 10
Początkujący

  • Postów:51
  • GG:
  • Imię:Jan
  • Lokalizacja:Szczecin
Offline

Napisano 30.04.2010 14:04

Witam,
Mam problem z zkonfigurowaniem xaa.pl na potrzebu diablo moda 5,9l
Dodalem do zdalnych hostów moje ip serwa i %moje ip i %
Dodalem w sql:

amx_sql_host "db4free.net"
amx_sql_user "jansargsyan"
amx_sql_pass "*****"
amx_sql_db "seadoo"
amx_sql_table "bany"
amx_sql_type "mysql"
/\To do AmxBans
diablo_sql_host "csrun.xaa.pl"
diablo_sql_user "csrun_eragos"
diablo_sql_pass "*****"
diablo_sql_database "csrun_eragos"
diablo_sql_table "table"
diablo_sql_save "0"


Amxx:

diablo_sql_host "csrun.xaa.pl"
diablo_sql_user "csrun_eragos"
diablo_sql_pass "*****"
diablo_sql_database "csrun_eragos"
diablo_sql_table "table"
diablo_sql_save "0"

I nic... Nic na serwie sie nie dzieje ani nie twożą się klasy
Jak miałem Diablo na Db4free.net to dzialało ale tak mocno się lagowało(cieło), ze masakra (klasa albo sie ładowała po 60sec albo po 2 sec albo wcale ;/)
I słyszałem ze na xaa.pl Można zrobic aby dzialo jak buuuuuza :)
proszę o pomoc
Mogę podac dane do CPanel....
Zależy mi na tym bo stare diablo bez sql jest do d*py ;/ :'(
  • +
  • -
  • 0

#2 hardbot

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3049
Offline

Napisano 30.04.2010 14:14

napisz do mnie na GG to rozwiążemy problem 12414195

#3 DioW

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 10
Początkujący

  • Postów:51
  • GG:
  • Imię:Jan
  • Lokalizacja:Szczecin
Offline

Napisano 30.04.2010 14:17

Odpisz na GG
  • +
  • -
  • 0

#4 zielu001

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 11
Początkujący

  • Postów:90
  • Lokalizacja:Zator
Offline

Napisano 30.04.2010 15:16

Wystarczy że w panelu cPanel zkonfigurujesz połączenie z IP twojego serwera.
  • +
  • -
  • 0

#5 Kusek

    z Wikipedii

  • Power User

Reputacja: 445
Wszechobecny

  • Postów:1655
  • Imię:Krystian
  • Lokalizacja:Nowa Dęba
Offline

Napisano 30.04.2010 15:46

zezwól na wysyłanie pakietów zewnątrz
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych