Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

POMOCY!!!!!


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 DragonPozdro1

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:18
  • GG:
  • Lokalizacja:autostrada
Offline

Napisano 30.08.2008 08:16

NIewiem o co chodzi ale ostatnio kolega wrzucił muzyke na serwa i im wszystko gra na koniec rundy a mi nie :/ i tylko trochę . Wiecie o co chodzi???
  • +
  • -
  • 0

#2 gorekksc

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 6
Nowy

  • Postów:109
Offline

Napisano 30.08.2008 08:23

w say wpisz
/roundsound

  • +
  • -
  • 0

#3 DragonPozdro1

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:18
  • GG:
  • Lokalizacja:autostrada
Offline

Napisano 30.08.2008 08:56

dzięki
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych