Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Zawieszanie serwera


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
18 odpowiedzi w tym temacie

#1 andrzejmego

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:63
  • Lokalizacja:Sandomingo
Offline

Napisano 29.04.2010 16:38

Witam mam do was prośbe jak zaradzić temu. Serwer sie zawiesza po ok 4min ostatnie logi z gry to :

L 04/29/2010 - 17:32:29: "Jedromen<1>" triggered "Planted_The_Bomb"
./hlds_run: line 321: 27054 Segmentation fault $HL_CMD

proszę o pomoc! Na serwerze jest diablomod . Czy to możliwe , że przez bombe się zawiesza serwer?
  • +
  • -
  • 0

#2 Knopers

    Nie patrz tak na mnie !

  • Przyjaciel

Reputacja: 587
Wszechwiedzący

  • Postów:2013
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:Cz-wa
Offline

Napisano 29.04.2010 17:02

Seba czyżby 0.5MB na byty zostało wykorzystane w momencie podkładania paki ? :P
  • +
  • -
  • 0

#3 andrzejmego

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:63
  • Lokalizacja:Sandomingo
Offline

Napisano 29.04.2010 17:29

Nie bardzo rozumiem?

29 kwiecień 2010 - 22:12:
Czy ma ktoś jakiś model c4 bo jak mam w rece c4 to widać a jak wywale to G czyli wypuszcze przed siebie zeby dac kolesiowi np . to nie widać jej w ogóle tylko na radarze mryga. Jak ją podsadze to tylko dioda miga a jej nie widać.
  • +
  • -
  • 0

#4 hardbot

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3049
Offline

Napisano 29.04.2010 21:38

Łap moja Bombka z CSTRIKE

BOMBA C4 - DOWNLOAD

#5 ZiuTeK

    Wszechwiedzący

  • Użytkownik

Reputacja: 133
Zaawansowany

  • Postów:507
  • Lokalizacja:inąd
Offline

Napisano 29.04.2010 22:44

./hlds_run: line 321: 27054 Segmentation fault $HL_CMD

Ta linia jest problemem, poszukaj tylko tej linini bo na forum juz jest kilka takich tematow.
  • +
  • -
  • 0

#6 andrzejmego

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:63
  • Lokalizacja:Sandomingo
Offline

Napisano 30.04.2010 13:25

Hardbot dzięki , że mi to podałeś , ale znów jak wypuszcze paczke używając przycisku G nie widać paki tylko mryga na radarze.
  • +
  • -
  • 0

#7 hardbot

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3049
Offline

Napisano 30.04.2010 13:39

Ale znów jak wypuszcze paczke używając przycisku G nie widać paki tylko mryga na radarze.


bo to nie jest od tych plików co ci podałem ?? Łap to

#8 andrzejmego

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:63
  • Lokalizacja:Sandomingo
Offline

Napisano 30.04.2010 13:50

Dalej to samo;/
  • +
  • -
  • 0

#9 hardbot

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3049
Offline

Napisano 30.04.2010 13:53

to robisz na swoim kompie ?? Masz steam?

#10 andrzejmego

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:63
  • Lokalizacja:Sandomingo
Offline

Napisano 30.04.2010 19:48

Nie na hostingu zabijaka.pl. Mam non-steam.
  • +
  • -
  • 0

#11 hardbot

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3049
Offline

Napisano 30.04.2010 23:00

Proponuje walnąć Reinstalke o-o od zakupu się tak działo ??

#12 andrzejmego

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:63
  • Lokalizacja:Sandomingo
Offline

Napisano 01.05.2010 09:42

Po instalacji gotowego amxxa,
  • +
  • -
  • 0

#13 hardbot

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3049
Offline

Napisano 01.05.2010 10:19

nie rozumiem? Jak walniesz reinstal to będziesz miec nowego amxa

#14 andrzejmego

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:63
  • Lokalizacja:Sandomingo
Offline

Napisano 01.05.2010 14:38

Tak i miałem ale wgrałem amxxa gotowca od snajpera czy jakoś tak .
  • +
  • -
  • 0

#15 hardbot

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3049
Offline

Napisano 01.05.2010 17:47

aha a próbowałeś dać ten reinstal??

#16 Gość_deLLek_*

  • Gość

Reputacja: 0

Offline

Napisano 01.05.2010 18:05

Wyłącz serwer.

Jeśli Twój hosting ma w panelu opcje update (lub używasz czegoś z kontem root) to zrób update serwera HLDS.

Jeśli nie pomoże to zrób kopie pliku hlds_run na swojego kompa, usuń go z serwera i zrób update.

#17 hardbot

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3049
Offline

Napisano 01.05.2010 21:14

deLLek patrz :]

to robisz na swoim kompie ?? Masz steam?

a tutaj co odpowiedział pytający gracz :]

Nie na hostingu zabijaka.pl. Mam non-steam.


Ma na Hostingu Zabijaka.pl :P

#18 Gutaj

    I Can Fly

  • Power User

Reputacja: 157
Profesjonalista

  • Postów:667
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Patrick
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 02.05.2010 08:24

Ja posiadałem takie błędy na swoim dedyku walnij reinstal potem update :P i powinno być ok
  • +
  • -
  • 0

#19 andrzejmego

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:63
  • Lokalizacja:Sandomingo
Offline

Napisano 02.05.2010 14:59

No walne reinstall i wszystkiego nie będzie nieno super.
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych