Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Fast DownloadProblem pliki .wad


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
11 odpowiedzi w tym temacie

#1 Zibi17k

    Zaawansowany

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:125
  • Lokalizacja:Kalisz
Offline

Napisano 29.04.2010 07:27

Witam mam problem z fast downloadem wszystkie pliki ściągają się szybko, ale pliki .wad niestety nie ;( Wie ktoś jak temu zaradzić?

#2 Mr. Pawlak

    Wygrałeś talon na kurwę i balon

  • Power User

Reputacja: 936
Master

  • Postów:1668
  • GG:
  • Lokalizacja:Mongolia
Offline

Napisano 29.04.2010 07:54

ujmę to tak:
Plik .wad pewnie nie odpowiada miejscu plikowi z serwera :P

bo to jest raczej nie możliwe żeby wszystko oprócz .wad'ów się szybko ściągało.
daj link tego fdl :P
  • +
  • -
  • 0

#3 hardbot

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3049
Offline

Napisano 29.04.2010 11:04

Wgrywałeś do maps o_O plik do mapy RES??

Wezmę tutaj jeden plik z mego kompa:

de_simpsons
a tutaj jak wygląda po edycji w Notatniku

// de_simpsons.res
// .res entries:

0Soup0_simpsons.wad //tutaj jest nasz wad :]
gfx/env/simpsonsup.tga
gfx/env/simpsonsdn.tga
gfx/env/simpsonslf.tga
gfx/env/simpsonsrt.tga
gfx/env/simpsonsft.tga
gfx/env/simpsonsbk.tga
sound/misc/simp.wav
sound/ambience/0Soup0_apunono.wav
sound/ambience/0Soup0_haha.wav
sound/ambience/0Soup0_lastchance.wav
sound/ambience/0Soup0_saucer.wav
sound/ambience/0Soup0_takeus.wav
sound/ambience/0Soup0_trekdoor.wav
sound/ambience/3dmhills.wav
sound/ambience/rocket_groan2.wav
sound/ambience/0Soup0_blabla.wav
sound/ambience/0Soup0_KodosKang_laugh.wav
sound/ambience/0Soup0_Monorail.wav
sound/ambience/0Soup0_simpsons.wav
sound/ambience/0Soup0_transporter.wav
sound/ambience/0Soup0_watchus.wav
sound/ambience/drips.wav
sound/ambience/rotormachine.wav
models/jeb.mdl
overviews/de_simpsons.tga
overviews/de_simpsons.txt


Jeśli nie ma do danej mapy Pliku RES to stwórz nowy Notatnik i zmień mu rozszerzenie na RES + w środku dopisz oczywiście nazywasz ten plik tak Nazwa_Twojej_mapy.RES

Nazwa_Wada.wad
//tylko sama nazwa wada gdyż wad masz w Cstrike :]


Użytkownik hardbot edytował ten post 29.04.2010 11:05


#4 mgr inż. Pavulon

    C35H60Br2N2O4

  • Przyjaciel

Reputacja: 1725
Godlike

  • Postów:6881
  • Steam:steam
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Koniecpol
Offline

Napisano 29.04.2010 16:48

polecam skorzystać z resgen'ów zamiast ręcznie tworzyć te pliki.
  • +
  • -
  • 0

#5 hardbot

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3049
Offline

Napisano 29.04.2010 21:32

Yop albo to albo to ;P ^^

#6 Zibi17k

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:125
  • Lokalizacja:Kalisz
Offline

Napisano 30.04.2010 12:40

Umiem się posługiwać resgenem i są pliki .res Więc nie w tym tkwi problem.
Fastdl jest zintegrowany z FTP serwera (wgrywam plik na serwer na fastdl też już jest. I o to chodzi, że nie wim czemu .wad nie chodzą ;(

#7 SkrenCior

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:20
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Gdańsk
Offline

Napisano 30.04.2010 12:43

pliki wad zawsze sie nie sciagaj FD bo to plik WAD mam to samo na serwerze
  • +
  • -
  • 0

#8 hardbot

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3049
Offline

Napisano 30.04.2010 13:36

SkrenCior Jeśli nie wiesz to się nie udzielaj.
Grałem wczoraj na serwerze o-o i ściągała mi się mapa + do tego Modele, dźwięki iiiii WADY! to nie dowalaj że nie działa!

#9 Zibi17k

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:125
  • Lokalizacja:Kalisz
Offline

Napisano 30.04.2010 16:29

SkrenCior Jeśli nie wiesz to się nie udzielaj.
Grałem wczoraj na serwerze o-o i ściągała mi się mapa + do tego Modele, dźwięki iiiii WADY! to nie dowalaj że nie działa!


Jak się ściąga jak nie ściąga plik wad idzie (5min) wejdź kiedyś na mapkę np. de_tides_cz czy cs_downed_cz i sprawdź.

#10 hardbot

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3049
Offline

Napisano 30.04.2010 16:33

Ja tu dałem odpowiedź ściągałem z serwera BH o_O mapke + modele + soundy i do tego Wady z 2 ściągały się fastem lOL

#11 Zibi17k

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:125
  • Lokalizacja:Kalisz
Offline

Napisano 30.04.2010 16:57

Ja tu dałem odpowiedź ściągałem z serwera BH o_O mapke + modele + soundy i do tego Wady z 2 ściągały się fastem lOL


Z serwera BH ha tylko, że ja nie mam serwera BH ani nawet żadnej mapy BH -.- Więc nie z mojego serwera

[uwaga=Pavulon]hardbot zaprzeczył temu co twierdził SkrenCior[/uwaga]

#12 hardbot

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3049
Offline

Napisano 30.04.2010 17:40

Jak napisałem tylko moje zdarzenie opisałem ;] nie chce robić off-topu o_O




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych