Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Could not load module bin/vgui2.dll


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 T!GeR?!

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:8
  • Lokalizacja:...
Offline

Napisano 28.04.2010 16:00

Dzień dobry. mam problem:
gdy wlączam csa ( steam ) to wyskakuje coś takiego: Fatal error: Could not load module bin/vgui2.dll

?? co zrobić ??

[warn=Pavulon]Tytuł "pomocy" nijak nie jest odpowiedni[/warn]
  • +
  • -
  • -1

#2 DarkGL

    Nie oddam ciasteczka !

  • Administrator

Reputacja: 6034
Godlike

  • Postów:10832
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Rafał
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 28.04.2010 17:04

1
2

delete ClientRegistry.blob file, wait, and it should work. It works for me

- skasuj plik ClientRegistry.blob (główny folder steama) i uruchom ponownie steam'a
  • +
  • -
  • 0

#3 T!GeR?!

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:8
  • Lokalizacja:...
Offline

Napisano 28.04.2010 18:55

Nie działa... usunołem to... potem jak włączyłem to sie aktuaalizował i znowu to samo.
  • +
  • -
  • 0

#4 DarkGL

    Nie oddam ciasteczka !

  • Administrator

Reputacja: 6034
Godlike

  • Postów:10832
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Rafał
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 28.04.2010 21:28

to ściągnij dll z linków które ci dałem ?
  • +
  • -
  • 0

#5 T!GeR?!

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:8
  • Lokalizacja:...
Offline

Napisano 29.04.2010 08:10

powiedz mi co dokładnie zrobić:

ściągnąć to... usunąć clientregistry co dalej ?

sory ze takie glupie pytania zadaje ale ja sie na tym nie znam
  • +
  • -
  • 0

#6 DarkGL

    Nie oddam ciasteczka !

  • Administrator

Reputacja: 6034
Godlike

  • Postów:10832
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Rafał
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 29.04.2010 11:24

ściągasz plik dll i wklejasz go do folderu bin który jest w głównym folderze steama
  • +
  • -
  • 0

#7 T!GeR?!

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:8
  • Lokalizacja:...
Offline

Napisano 30.04.2010 14:50

nie działa :(
  • +
  • -
  • 0

#8 mgr inż. Pavulon

    C35H60Br2N2O4

  • Przyjaciel

Reputacja: 1725
Godlike

  • Postów:6881
  • Steam:steam
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Koniecpol
Offline

Napisano 02.05.2010 12:06

samo usunięcie ClientRegistry.blob i ponowne uruchomienie steam'a powinno dać radę.
jak nie to ewentualnie reinstall steam'a.
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych