Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z C4


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 ppibo1

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:20
  • Lokalizacja:Sandomierz
Offline

Napisano 25.04.2010 21:45

Witam mam problem z c4. Gdy jestem na BSIE i chce podłożyć pake to nie mryga od paki ten kolorek i wybieram pake chce podlozyc na bsie i pisze ze C4 trzeba podłożyć na bsie a ja na nim przecież jestem nie wiem moze coś sie podmieniło w plikach?? proszę o pomoc!
  • +
  • -
  • 0

#2 mgr inż. Pavulon

    C35H60Br2N2O4

  • Przyjaciel

Reputacja: 1725
Godlike

  • Postów:6881
  • Steam:steam
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Koniecpol
Offline

Napisano 25.04.2010 21:51

Twój serwer ? Wgrywałeś jakieś nowe pluginy ?
  • +
  • -
  • 0

#3 ppibo1

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:20
  • Lokalizacja:Sandomierz
Offline

Napisano 26.04.2010 17:37

Tak ale sądze , że to jest jakiś plik. Wgrałem moda Zombie Plague. Następnie wyłączyłem Tego moda. I gram normalnie i nie moge bomby podłożyć:(

Użytkownik ppibo1 edytował ten post 26.04.2010 17:49

  • +
  • -
  • 0

#4 hardbot

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3049
Offline

Napisano 26.04.2010 17:56

xD W zombie Plague Podkładanie Bomby jest wyłączone przez Plugin dlatego gdyż w tym plugin'ie Terro jest Zombiakami :] a CounterTerro zabija zombie a nie rozbraja pake :]

#5 Kusek

    z Wikipedii

  • Power User

Reputacja: 445
Wszechobecny

  • Postów:1655
  • Imię:Krystian
  • Lokalizacja:Nowa Dęba
Offline

Napisano 26.04.2010 18:17

Wgrałem moda Zombie Plague. Następnie wyłączyłem Tego moda



zapodaj plugins.ini
logi
  • +
  • -
  • 0

#6 ppibo1

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:20
  • Lokalizacja:Sandomierz
Offline

Napisano 26.04.2010 19:47

proszę frajer pisz na moje gg 1779848 nie wiem jak Ci to wysłać:(
  • +
  • -
  • 0

#7 Kusek

    z Wikipedii

  • Power User

Reputacja: 445
Wszechobecny

  • Postów:1655
  • Imię:Krystian
  • Lokalizacja:Nowa Dęba
Offline

Napisano 26.04.2010 19:53

ale co nie wiesz... wchodzisz w plugins.ini zaznaczasz wszystko kopiujesz i wklejasz na forum w
[code][\code]
, potem z logami to samo :)

Użytkownik Frajer edytował ten post 26.04.2010 19:53

  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych