←  Pluginy AMXX

AMXX.pl: Support AMX Mod X i SourceMod

»

Infinite Round

• +
  • -
Abes Mapper - zdjęcie Abes Mapper 25.04.2010

Infinite Round
By Arkshine

[uwaga="Abes Mapper"]TYLKO NA SERWER STEAM[/uwaga]

Dołączona grafika
Prosty sposób aby pozbyć się końca rundy w sytuacjach typu:
- wszysty gracze z jednej drużyny są martwi
- kiedy skończy się czas rundy
- kiedy cele mapy zostaną wykonane
Plugin nie tworzy botów (nie zużywa slotów) jak inne pluginy, po prostu blokuje pare funcji w CS
[uwaga="Abes Mapper"] WYMAGANY MODUŁ ORPHEU! DOWNLOAD NIŻEJ[/uwaga]

Dołączona grafika
infiniteround_toggle 1
Włącz/Wyłącz nieskończoną rundę

Dołączona grafika
Wymagania:
  • CS 1.6, CZ.
  • AMX Mod X 1.8.x lub wyższe
  • Orpheu 2.1 lub wyższe
  • SERWER STEAM!

Dołączona grafika
Orpheu ( Module: Orpheu2.3 - AlliedModders lub w załączniku )

Dołączona grafika
1. Najpierw potrzebujesz Orpheu. Ściągnij i wypakuj orpheu_base.zip do addons/amxmodx/
2. Wypakuj infinite_round.zip do addons/amxmodx/
3. Otwórz modules.ini i dopisz na końcu orpheu
4. Otwórz plugins.ini i dopisz na końcu infinite_round.amxx

Załączone pliki

Odpowiedz

• +
  • -
dad - zdjęcie dad 26.04.2010

Pytanie czyli steam+nonsteam (dproto) nie będzie działać ten plugin ?
Odpowiedz

• +
  • -
Vertricus - zdjęcie Vertricus 26.04.2010

PISZE WYRAŹNIE ŻE TYLKO STEAM <_<
Odpowiedz

• +
  • -
Pomidor - zdjęcie Pomidor 26.04.2010

PISZE WYRAŹNIE ŻE TYLKO STEAM <_<

ehę JEST NAPISANE ! :] ze tylko stem
Odpowiedz

Seba - zdjęcie Seba 26.04.2010

Czemu niby tylko na steam ? ..
Odpowiedz

• +
  • -
Ortega - zdjęcie Ortega 26.04.2010

Bo moduł Orpheu działa tylko serwerach steam :? Na pewno jest tylko tam supportowany, więc w razie jakichkolwiek błędów wynikających z niepoprawności działania modułu twórcy nic nie poradzą :D
Odpowiedz

• +
  • -
HuBa - zdjęcie HuBa 29.04.2010

Ehh pamiętam jak ktoś napisał że tak się nie da.
Dzięki Abes za plugin! :kwiaty:
Odpowiedz

Seba - zdjęcie Seba 29.04.2010

Bo moduł Orpheu działa tylko serwerach steam :?

H@H@

Kolejny, zerowa wiedza a się wypowiada.
Odpowiedz

• +
  • -
G[o]Q - zdjęcie G[o]Q 29.04.2010

w zasadzie to kiedys sie nie dalo bo nie bylo Orpheu :D

// teraz ark musi zrobic prosty sposob wywolania rounddrawu :D
Odpowiedz

• +
  • -
Ortega - zdjęcie Ortega 29.04.2010

Seba, nie do końca chyba zrozumiałeś treść mojej wypowiedzi, to było założenie.
G[o]Q, jest już od dawna wywołanie RDraw dzięki Orpheu:
handleGameRules = OrpheuMemoryGet( "g_pGameRules" );

http://forums.allied...ad.php?t=121744
Użytkownik Ortega edytował ten post 29.04.2010 16:01
Odpowiedz

• +
  • -
G[o]Q - zdjęcie G[o]Q 29.04.2010

o_O to nawet dobrze bo sie mi przyda :D

// orpheu modyfikuje komorki pamieci wiec ns a S to nie jest roznica
Odpowiedz

• +
  • -
sebul - zdjęcie sebul 11.07.2011

To w końcu jak jest z tym only steam? Bo tylko tym pisaniem mieszacie... Nie będzie działać na S+NS, czy po prostu będzie działać, ale twórcy modułu nie odpowiadają za jakieś błędy wynikające z używania go?
Wiem, że w pierwszym poście jest "TYLKO NA SERWER STEAM", ale tak jak wcześniej napisałem w kolejnych postach parę osób napisało coś innego.
Odpowiedz

• +
  • -
R3X - zdjęcie R3X 11.07.2011

:mur: Wrzuć na serwer i sprawdź czy działa... To pewnie przez szkołę, ołtarz teorii. Binarki S i NS nie są identyczne, gdyby były nie trzeba by było ich crackować. Autor daje do zrozumienia, że nie odpowiada za ew. problemy wynikające z użycia pluginu na serwerze nie steamowym.
Odpowiedz

• +
  • -
sebul - zdjęcie sebul 11.07.2011

Nie bardzo rozumiem Twojego oburzenia... Przeczytaj cały temat, pierwszy post mówi, że plugin jest tylko na serwery steam. No to dobra, myślę sobie, że mi się nie przyda, ale czytam temat do końca i wychodzi na to, że plugin może jednak działać na s+ns. Więc zamiast kazać mi go testować, na nie moim serwerze (bo to nie o mój serwer chodzi) to może tak byś poprawił (lub ktoś inny) treść pierwszego postu i napisał, że na s+ns mogą być problemy z działaniem, że autor pluginu nie gwarantuje jego poprawnego działania na takich serwerach. W innych pluginach na serwery only steam, jest jasno napisane, że nie działa na s+ns, a tutaj? Do tego gdybym chciał to dla siebie, to bym już dawno plugin przetestował... Przepraszam, ale musiałem jeszcze napisać ten post, plugin może jutro postaram się gdzieś przetestować i jak coś dam znać.

P.S. A o moją szkołę nie musisz się martwić, to co trzeba zdałem i nie zamierzam z nią kończyć ;]
Odpowiedz

• +
  • -
R3X - zdjęcie R3X 12.07.2011

Jest tylko kilka osób, które rozumieją dokładnie jak ten plugin działa, jakby odliczyć programistów z Valve to zostają na oko 3 i żadna z tych osób nie ma konta na naszym forum. Informacja o tym, że to działa wyłącznie na Steamie pochodzi od Arkshine`a i żaden z nas nie ma kompetencji tego podważać. W praktyce okazuje się, że plugin jednak działa, przynajmniej u mnie pod windą.

Generalnie chodzi o to, że ja powiem "działa", ktoś powie "nie działa" i będzie chciał wyjaśnień; na alliedsach NS jest bardzo nielubiany i nikogo nie interesuje, że coś się komuś tam psuje.

Jak się mylę to sry, nie chciałem nikogo urazić. Sam się przyznam, że nie potrafię napisać nic podobnie ingerującego w silnik gry jak ten plugin (co nie znaczy, że nie umiem korzystać z Orpheu).

PS.Nie mam nic do Twojej szkoły, chodziło mi raczej o teoretyczne podejście do wiedzy niż brak skończonej szkoły czy coś. Samo słowo "wykształcenie" już rzuca cień podejrzeń, że ktoś spróbuje wpływać na to jak myślisz.
Odpowiedz

• +
  • -
G[o]Q - zdjęcie G[o]Q 12.07.2011

R3X a u mnie na windzie nie dzialalo ORPHEU jak mialem dproto wlaczone :D pamietam bo pisalem plugin przenoszacy sniperki na slot 6 :D
Odpowiedz

• +
  • -
Cypis' - zdjęcie Cypis' 12.07.2011

a umnie działało :) i nawet ten z snajperka na slot6 na serwerze z dproto :D
Użytkownik Cypis' edytował ten post 12.07.2011 17:20
Odpowiedz