Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Admin


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
16 odpowiedzi w tym temacie

#1 mastah

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:1
Offline

Napisano 29.08.2008 08:53

Witam dałem sobie admina na swoim serwerze gdy wpisuje setinfo _pw "******"
i bind "F9" "amxmodmenu" to nic sie nie dzieje robie recconect dalej nic ... gdy klikam F9 a póżniej "`" (tylda) to pojawia się napis "Nie możesz użyć tej komendy" to się stało po wgraniu pluginów ... jaki plugin może to blokować?;> lub co się stało?
  • +
  • -
  • 0

#2 wizu

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 224
Profesjonalista

  • Postów:1217
  • GG:
  • Lokalizacja:Sanok
Offline

Napisano 29.08.2008 09:11

Wątpię czy na to forum zaglądają jakieś wróżki. Jeśli pytasz się, czy może to blokować jakiś plugin to może daj plugins.ini? Pamiętaj, że zmiany(admin) zaczną działać po zmianie mapy.
  • +
  • -
  • 0

#3 Gość__*

  • Gość

Reputacja: 0

Offline

Napisano 29.08.2008 10:11

mastah, daj users.ini ;)

#4 zer0.

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 428
Wszechobecny

  • Postów:2116
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Kw
Offline

Napisano 29.08.2008 10:21

sprawdz czy w config.cfg masz poustawiane sloty tzn.:
bind "0" "slot10"
bind "1" "slot1"
bind "2" "slot2"
bind "3" "slot3"
bind "4" "slot4"
bind "5" "slot5"
bind "6" "slot6"
bind "7" "slot7"
bind "8" "slot8"
bind "9" "slot9"

  • +
  • -
  • 0

#5 wizu

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 224
Profesjonalista

  • Postów:1217
  • GG:
  • Lokalizacja:Sanok
Offline

Napisano 29.08.2008 13:52

Co mają do tego sloty?
  • +
  • -
  • 0

#6 zer0.

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 428
Wszechobecny

  • Postów:2116
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Kw
Offline

Napisano 29.08.2008 14:00

Co mają do tego sloty?

Po włączeniu amxmodmenu przez binda komendy są od 1-9 i 0 i żeby jakaś włączyć trzeba móc je włączyć
// miałem kiedyś taki problem klikałem 9 (czyli dalej) ale nic sie nie działo.. a wina była przez sloty ;)
  • +
  • -
  • 0

#7 wizu

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 224
Profesjonalista

  • Postów:1217
  • GG:
  • Lokalizacja:Sanok
Offline

Napisano 29.08.2008 14:26

Potrafisz czytać ze zrozumieniem? Przeczytaj jeszcze raz pierwszy post, tylko powoli...
  • +
  • -
  • 0

#8 Saper

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 220
Profesjonalista

  • Postów:1315
  • GG:
  • Imię:Juzio ;d
  • Lokalizacja:Bialystok
Offline

Napisano 29.08.2008 19:11

jak masz jakiegos antyczita na serverze to on moze blokowac przyciski F1 itd , te ktore sluza do obslugiwania sie czitami. Daj sobie binda na inny klawisz ( np. P ) i sprawdz cvzy dziala...

Pozdro
  • +
  • -
  • 0

#9 wizu

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 224
Profesjonalista

  • Postów:1217
  • GG:
  • Lokalizacja:Sanok
Offline

Napisano 29.08.2008 20:10

Daj ten plugins.ini ... Chyba, że już nie potrzebujesz pomocy...
  • +
  • -
  • 0

#10 gorekksc

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 6
Nowy

  • Postów:109
Offline

Napisano 29.08.2008 20:22

Daj ten plugins.ini ...


Ja bym proponowal users.ini...
  • +
  • -
  • 0

#11 wizu

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 224
Profesjonalista

  • Postów:1217
  • GG:
  • Lokalizacja:Sanok
Offline

Napisano 29.08.2008 21:55

Ludzie, ja pierdziele CZYTANIE ZE ZROZUMIENIEM. Proszę was, nie omijajcie więcej lekcji polskiego bo to wszystko potem tak się objawia.

to się stało po wgraniu pluginów ...

Czyli wcześniej działało. Wiec potrzebujemy plugins.ini....

jak masz jakiegos antyczita na serverze to on moze blokowac przyciski F1 itd , te ktore sluza do obslugiwania sie czitami. Daj sobie binda na inny klawisz ( np. P ) i sprawdz cvzy dziala...

Nie możesz użyć tej komendy

Moderator, a czytać nie potrafi...

Po prostu wygląda to tak, że jakiś plugin pewnie zmienił ustawienia, albo coś blokuje. Najlepiej daj plugins.ini i users.ini.
  • +
  • -
  • 0

#12 Gość__*

  • Gość

Reputacja: 0

Offline

Napisano 29.08.2008 21:59

wizu, to zobacz logi serwera + pokaż plugins.ini ;>

#13 wizu

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 224
Profesjonalista

  • Postów:1217
  • GG:
  • Lokalizacja:Sanok
Offline

Napisano 29.08.2008 22:02

O i zapomniałem o logach.
Nie mogę po prostu wytrzymać bez opierdzielenia takich.... Wybacz :P
@EDIT
Panie adminie, nie ładnie tak usuwać posty, chować swoje błędy, jeśli popełniłeś błąd, nie usuwaj od razu postów aby to zatuszować :P
Jeszcze zapomniałeś zedytwać post nade mną...
  • +
  • -
  • 0

#14 -PainKiller-

    Wszechobecny

  • Zbanowany

Reputacja: 66
Pomocny

  • Postów:498
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Kamil
  • Lokalizacja:Kraków
Offline

Napisano 07.09.2008 12:43

moze wchodzisz na zlym nicku albo zle haslo ci zalozyli albo zle wpisujesz.... moze byc tez tak ze wcale ci adma nie dali albo nie wszystkie flagi

daj users.ini to zobaczymy

#15 choyrack

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 64
Pomocny

  • Postów:369
  • GG:
  • Lokalizacja:Wrocław
Offline

Napisano 07.09.2008 12:46

Cytat:
to się stało po wgraniu pluginów ...

To powiedz jakie pluginy wgrałeś... nikt Ci tu z fusów wróżyć NIE BĘDZIE.
  • +
  • -
  • 0

#16 zer0.

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 428
Wszechobecny

  • Postów:2116
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Kw
Offline

Napisano 07.09.2008 13:01

Flaga U odpowiada za dostep do AMXMODMENU moze jej nie posiadasz i masz utrudniony dostep do wykonywania komend wpisz np. amx_restart ..
  • +
  • -
  • 0

#17 grankee

    Godlike

  • Support Team

Reputacja: 507
Wszechwiedzący

  • Postów:1500
  • Lokalizacja:Radom
Offline

Napisano 11.09.2008 17:18

jak masz jakiegos antyczita na serverze to on moze blokowac przyciski F1 itd , te ktore sluza do obslugiwania sie czitami. Daj sobie binda na inny klawisz ( np. P ) i sprawdz cvzy dziala...

Pozdro



gdy klikam F9 a póżniej "`" (tylda) to pojawia się napis "Nie możesz użyć tej komendy"





i to samo co w podobnym temacie


daj tu zawartość

addons/amxmodx/configs/plugins.ini
addons/amxmodx/configs/modules.ini
addons/amxmodx/configs/users.ini

oraz to co Ci serwer wypluje po wpisaniu w jego konsoli amx_plugins.
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych