Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Errory


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 xPerfectx

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 30
Życzliwy

  • Postów:203
  • Imię:Łukasz
Offline

Napisano 24.04.2010 16:24

/home/groups/amxmodx/tmp3/phpcExTU7.sma(4938 -- 4939) : error 032: array index out of bounds (variable "player_class_lvl")
/home/groups/amxmodx/tmp3/phpcExTU7.sma(4940) : error 017: undefined symbol "KeysKlasy"
/home/groups/amxmodx/tmp3/phpcExTU7.sma(4940) : warning 215: expression has no effect
/home/groups/amxmodx/tmp3/phpcExTU7.sma(4940) : warning 215: expression has no effect
/home/groups/amxmodx/tmp3/phpcExTU7.sma(4940) : warning 215: expression has no effect
/home/groups/amxmodx/tmp3/phpcExTU7.sma(4940) : error 001: expected token: ";", but found ")"
/home/groups/amxmodx/tmp3/phpcExTU7.sma(4940) : error 029: invalid expression, assumed zero
/home/groups/amxmodx/tmp3/phpcExTU7.sma(4940) : fatal error 107: too many error messages on one line


co to za errory i jak je usunac pomocy

Użytkownik xdx551 edytował ten post 24.04.2010 16:26

  • +
  • -
  • 0

#2 Mesh

    Wszechwidzący

  • Zbanowany

Reputacja: 36
Życzliwy

  • Postów:268
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Lukow
Offline

Napisano 24.04.2010 16:39

sprawdz poprawnosc else if oraz klamer w poszczegolnych linijkach tych bledow a najlepiej daj plik .sma

#3 xPerfectx

    Profesjonalista

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 30
Życzliwy

  • Postów:203
  • Imię:Łukasz
Offline

Napisano 24.04.2010 16:56

Tutaj sa bledy

format(text2, 511,"\yWybierz klase - ^n\y1. Lotrzyk Level :%i^n2. Samuraj Level :%i^n3. Assassin Level :%i^n^n\w0.Wstecz^n",player_class_lvl[id][9],player_class_lvl[id][10],player_class_lvl[id][11],player_class_lvl[id][12])
show_menu (id, KeysKlasy, text2, -1, "Klasy")

Użytkownik xdx551 edytował ten post 24.04.2010 18:09

  • +
  • -
  • 0

#4 Mesh

    Wszechwidzący

  • Zbanowany

Reputacja: 36
Życzliwy

  • Postów:268
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Lukow
Offline

Napisano 24.04.2010 17:56

wiesz co to jest bbcode? daj .sma jak nie chcesz dac publicznie to wyslij mi na pw

#5 xPerfectx

    Profesjonalista

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 30
Życzliwy

  • Postów:203
  • Imię:Łukasz
Offline

Napisano 24.04.2010 18:09

tu masz .sma

Załączone pliki


Użytkownik xdx551 edytował ten post 24.04.2010 18:09

  • +
  • -
  • 0

#6 mgr inż. Pavulon

    C35H60Br2N2O4

  • Przyjaciel

Reputacja: 1725
Godlike

  • Postów:6881
  • Steam:steam
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Koniecpol
Offline

Napisano 24.04.2010 18:29

zadeklarowana zmienna ma zbyt mały rozmiar lub błędnie próbujesz się odwołać do zbyt dużego elementu
Deklaracja
new player_class_lvl[33][12]
Użycie

format(text2, 511,"\yWybierz klase - ^n\y1. Lotrzyk Level :%i^n2. Samuraj Level :%i^n3. Assassin Level :%i^n^n\w0.Wstecz^n",player_class_lvl[id][9],player_class_lvl[id][10],player_class_lvl[id][11],player_class_lvl[id][12])

Albo zwiększ tablicę w deklaracji albo zmniejsz w wywołaniu.

A tu chcesz skorzystać z niezadeklarowanej zmiennej KeysKlasy
show_menu(id, KeysKlasy,text2, -1, "Klasy")

  • +
  • -
  • 0

#7 xPerfectx

    Profesjonalista

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 30
Życzliwy

  • Postów:203
  • Imię:Łukasz
Offline

Napisano 25.04.2010 08:08

Zlikwidowalem errory ale nie ma diablo moda

Użytkownik xdx551 edytował ten post 25.04.2010 09:17

  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych