Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

problem z amxmodx chmod :(


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 k4cz0r

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:4
  • GG:
Offline

Napisano 28.08.2008 18:08

witam postawilem serwer counter strike na swoim dedyku (serwer cs-a) pod koniec instalacji amx mod x 1.8.1 dosłownie w 98-99% wyskakuje bład

[08] Uploading file: liblist.gam
[08] Warning: CHMOD not supported. Done.
[08] Warning: CHMOD not supported.


co moze byc nie tak?? zmienialem atrybutyna 777 ale to niepomoglo:(
proszę o pomoc pozdrawiam
  • +
  • -
  • 0

#2 Saper

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 220
Profesjonalista

  • Postów:1315
  • GG:
  • Imię:Juzio ;d
  • Lokalizacja:Bialystok
Offline

Napisano 28.08.2008 22:06

sprobuj dac na 644
Ogolnie to nie powinno byc problemu, amxx powinien dzialac
  • +
  • -
  • 0

#3 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Przyjaciel

Reputacja: 556
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 29.08.2008 02:11

k4cz0r, jak dajesz 777 total cmd to zmien program na inny bo czasem nie zapisuje ;/


np FilleZilla
  • +
  • -
  • 0

#4 k4cz0r

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:4
  • GG:
Offline

Napisano 30.08.2008 01:12

dzięki chłopacy ale juz sobie poradzilem z tym problemem problem leżał w kwestii złych binarek, metamoda, oraz błędnie skonfiurowanego liblist.gam
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych