Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Serwer sie zawiesza przy właczaniu guzika START!


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
10 odpowiedzi w tym temacie

#1 92michal92

    Nowy

  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:4
  • Lokalizacja:Radom
Offline

Napisano 19.04.2010 21:31

Witam
Otóż mam taki problem posiadam serwer kz i po wcisniesciu guziku start na jakiejkolwiek mapie serwer sie zawiesza. Wyciag z consoli.


* Password accepted
* Privileges set

BUILD 4883 SERVER (0 CRC)
Server # 1
Error: server failed to transmit file 'sound/sound/items/nvg_on.wav'
Error: server failed to transmit file 'sound/sound/items/nvg_off.wav'

Couldn't open file overviews/bhop_cave.txt. Using default values for overiew mode.
Couldn't open file overviews/bhop_cave.txt. Using default values for overiew mod

ZA kazdym razem jest to samo :(. Prosilbym o jakas pomoc.
  • +
  • -
  • 0

#2 Martin`

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:15
  • Lokalizacja:Dynów
Offline

Napisano 19.04.2010 21:48

Wyciąg z konsoli tu nic nie da proszę wstawić logi czyli cstrike/addons/amxmodx/logs
  • +
  • -
  • 0

#3 freez4

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3
Offline

Napisano 20.04.2010 02:07

\w tym rzecz ze da kwestia tych dwoch pluginów po pierwsze nie ma plikow txt ktore sa tutaj akurat wazne aaa te dwa utwory .wav zgraj z netu na nowo bo moga byc uszkodzone alboo poprostu ich nie ma...ja przynajmniej mialem taki sam problem i wgranie wszystkiego poprawnie powinno pomoc
  • +
  • -
  • 0

#4 peezet2

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 4
Nowy

  • Postów:62
  • Lokalizacja:Obibok
Offline

Napisano 20.04.2010 11:24

bhop_cave.txt masz ten plik na serwerze ?? jak nie to go dograj
  • +
  • -
  • 0

#5 mgr inż. Pavulon

    C35H60Br2N2O4

  • Przyjaciel

Reputacja: 1725
Godlike

  • Postów:6881
  • Steam:steam
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Koniecpol
Offline

Napisano 20.04.2010 11:31

Couldn't open file overviews/bhop_cave.txt. Using default values for overiew mode.
Couldn't open file overviews/bhop_cave.txt. Using default values for overiew mod

To nie ma nic do crashu...

Co najwyżej mapka (.bsp) może być uszkodzona.
  • +
  • -
  • 0

#6 hardbot

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3049
Offline

Napisano 20.04.2010 14:37

Zgadzam się co do wypowiedzi Pavulon'a i mam jeszcze do dodania jak wgrywałeś mape Itp z nią związaną dołączyłeś ten plik ;]
pS: ściągni sobie ją na nowo i all wgraj tutaj masz linka

Bhop_cave - Download Link

Couldn't open file overviews/bhop_cave.txt. Using default values for overiew mode.

#7 92michal92

    Nowy

  • Autor tematu
  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:4
  • Lokalizacja:Radom
Offline

Napisano 20.04.2010 16:22

Mapy sa na pewno dobre. Kazda mapka dziala wsyztskie pluginy tez tylko ze jak nacisnę guzik start na byle jakiej mapie to sie serwer zawiesza. Wrzucilem wszystkie .txt do kazdej mapy i nawet zrobilem folder overviwes i tam tez dalem txt. Nawet usunołem wszystko z serwa i wrzucilem jeszcze raz i nadal to samo. Folder logs byl i jest pusty.
  • +
  • -
  • 0

#8 mgr inż. Pavulon

    C35H60Br2N2O4

  • Przyjaciel

Reputacja: 1725
Godlike

  • Postów:6881
  • Steam:steam
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Koniecpol
Offline

Napisano 20.04.2010 16:51

to odpal samego HLDS'a bez AMXX'a i zobaczymy czy działa ;)
  • +
  • -
  • 1

#9 Portek

    Kończymy zabawę, permanentna emerytura!

  • Przyjaciel

Reputacja: 976
Master

  • Postów:3007
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Częstochowa
Offline

Napisano 20.04.2010 16:52

Taki problem to była przypadłość serwerów jeszcze z pół roku temu, serwer zatrzymywał się na 5-10 min a potem normalnie działał. Spróbuj zostawić serwer na 10-15min i sprawdź jak się zachowa, jeśli to nic nie da to napisz do hostingu bo to wygląda na ewidentny problem z ich strony (skoro nawet po reinstalu nie działa). Co to za firma?
  • +
  • -
  • 1

Dołączona grafika
IP: ts3.cserwerek.pl


#10 92michal92

    Nowy

  • Autor tematu
  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:4
  • Lokalizacja:Radom
Offline

Napisano 20.04.2010 17:41

Ok macie racje to wina była serwera bo na innym działa normalnie :)
Thx za pomoc i do zamkniecia.

Użytkownik 92michal92 edytował ten post 20.04.2010 17:46

  • +
  • -
  • 0

#11 Adminek AMXX.PL

    Admin :)

  • Bot

Reputacja: 156
Profesjonalista

  • Postów:7171
  • Lokalizacja:AMXX.PL
Offline

Napisano 20.04.2010 18:03

Wiadomość wygenerowana automatycznie


Ten temat został zamknięty przez moderatora.

Powód: Thx za pomoc i do zamkniecia.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, Dołączona grafika raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.


Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych