Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Alt End Round Sound


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 Sefiroz

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 4
Nowy

  • Postów:57
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Włocławek
Offline

Napisano 17.04.2010 13:31

Witam, mam plugin roundsound z tego tematu : Alternative End Round Sounds - Nieoficjalny polski support AMX Mod X..

Jest z nim taki problem, że muzyczki się nie odtwarzają.. Nawet się nie ściągają z serwera.
dodam, że wszystkie pliki są w formacie mp3 i grały na innym roundsound.. Tylko zależy mi na tym, aby po wpisaniu /roundsound można było włączyć lub wyłączyć round sound.. - taki jest powód zmiany plugin

Użytkownik Sefiroz edytował ten post 17.04.2010 14:33

  • +
  • -
  • 0

#2 Kusek

    z Wikipedii

  • Power User

Reputacja: 445
Wszechobecny

  • Postów:1655
  • Imię:Krystian
  • Lokalizacja:Nowa Dęba
Offline

Napisano 17.04.2010 15:00

dodałeś cvary do amx.cfg? a w tym masz już włączanie/wyłączanie muzy
  • +
  • -
  • 0

#3 Sefiroz

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 4
Nowy

  • Postów:57
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Włocławek
Offline

Napisano 17.04.2010 16:44

Cvary

ers_enabled "1"
ers_player_toggle "1"
erc_time_ads "180"
erc_random_precache "3"


Na serwerze mam włączone /roundsound

@edit
oO jakos samo zaczelo dzialac teraz ;))
Można zamknąć

Użytkownik Sefiroz edytował ten post 17.04.2010 19:26

  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych