Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z amx


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 kiddy

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:15
Offline

Napisano 26.08.2008 17:53

Witam.
Mam problem z amx'em troche już szukałem przyczyn ale nic. Po zainstalowaniu nowego amxa 1.81 po kilku dniach przestał działał przy zmianie mapy automatycznie się wyłacza i limitu mapy nie ma.Na każdej mapie trzeba podać rcon amx_on i rcon mp_timelimit. W czym może leżeć problem?
  • +
  • -
  • 0

#2 Gość__*

  • Gość

Reputacja: 0

Offline

Napisano 26.08.2008 19:28

Sprawdź czy masz komendę
-exec server.cfg
w lini startowej serwera. Jeśli nie to dodaj i zrób restart serwera. Spróbuj tez normalnie przez admina jak wejdziesz na serwer wpisać
amx_rcon exec server.cfg

Pokaż też swój serwer.cfg + plugins.ini
Dla pewności zobacz czy masz czyste logi ( http://amxx.pl/viewtopic.php?t=2106 ).

#3 kiddy

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:15
Offline

Napisano 26.08.2008 19:35

Server.cfg
http://wklejto.pl/8852

Plugins.ini
http://wklejto.pl/8854

  • +
  • -
  • 0

#4 Gość__*

  • Gość

Reputacja: 0

Offline

Napisano 26.08.2008 19:38

kiddy, serwer.cfg oraz plugins.ini w porządku. Sprawdź czy masz komendę
-exec server.cfg
w lini startowej serwera. Jeśli nie to dodaj i zrób restart serwera. Spróbuj tez normalnie przez admina jak wejdziesz na serwer wpisać
amx_rcon exec server.cfg
A logi masz czyste?

#5 kiddy

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:15
Offline

Napisano 26.08.2008 20:31

Jest. po restarcie serwera z panelu amx działa przez 1 mapę a potem trzeba wywołać "rcon exec server.cfg"
  • +
  • -
  • 0

#6 Gość__*

  • Gość

Reputacja: 0

Offline

Napisano 26.08.2008 20:34

Jest. po restarcie serwera z panelu amx działa przez 1 mapę a potem trzeba wywołać "rcon exec server.cfg"

http://amxx.pl/viewtopic.php?t=3037 - Tu masz podobny problem. A na starszych wersjach AMXX tak samo było? Jak nie to wgraj np. jedną wersję w tył.




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych