Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Swift panel instalacja


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
11 odpowiedzi w tym temacie

#1 karolo_k

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 8
Nowy

  • Postów:328
  • GG:
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 11.04.2010 14:59

Witam, chce zainstalowac swift panel ale mam taki problem:
-instaluje ioncube_loaders_lin_x86.tar
- wrzucam folder upload up na serwer www
-zmieniam nazwa 1 pliku na configuration.php
-ustawiam chmod na wszystkie pliki na 777

i teraz jak wchodze na mojastrona.pl/install/index.php to mam biała strona (nic tam nie ma) i nie wiem czego to może być wina.
  • +
  • -
  • 0

#2 -PainKiller-

    Wszechobecny

  • Zbanowany

Reputacja: 66
Pomocny

  • Postów:498
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Kamil
  • Lokalizacja:Kraków
Offline

Napisano 11.04.2010 16:47

braku plików, braku obsługi PHP przez serwer,

#3 karolo_k

    Wszechpomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 8
Nowy

  • Postów:328
  • GG:
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 11.04.2010 17:39

No php działa na pewno bo mam inne skrypty (jak wyswietlanie godziny) i pliki tez mam wszystkie.
  • +
  • -
  • 0

#4 Portek

    Kończymy zabawę, permanentna emerytura!

  • Przyjaciel

Reputacja: 976
Master

  • Postów:3007
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Częstochowa
Offline

Napisano 11.04.2010 18:40

/var/log/apache2 - sprawdź logi serwera www, możesz też na początku index.php dopisać
error_reporting(E_ALL);


Sprawdź dokładnie errory które się pojawią.
  • +
  • -
  • 0

Dołączona grafika
IP: ts3.cserwerek.pl


#5 karolo_k

    Wszechpomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 8
Nowy

  • Postów:328
  • GG:
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 11.04.2010 21:49

[Sun Apr 11 21:12:44 2010] [error] [client 217.172.247.117] File does not exist: /var/www/favicon.ico

Failed loading /usr/local/ioncube/ioncube_loader_lin_5.1.so:  /usr/local/ioncube/ioncube_loader_lin_5.1.so: undefined symbol: zend_unmangle_property_name_ex
To bylo najczesciec w erroerach w /var/log/apache2. Ten 1 wpis to chyba malo znaczący. A po dopisaniu do indexu error_reporting(E_ALL); to żadnych zmien dalej biała karta.
  • +
  • -
  • 0

#6 mgr inż. Pavulon

    C35H60Br2N2O4

  • Przyjaciel

Reputacja: 1725
Godlike

  • Postów:6881
  • Steam:steam
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Koniecpol
Offline

Napisano 11.04.2010 22:35

nie masz ioncube'a załadowanego ;)
  • +
  • -
  • 0

#7 karolo_k

    Wszechpomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 8
Nowy

  • Postów:328
  • GG:
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 12.04.2010 16:10

Zrobiłem tak jak jest w tym linku i przy step 3 znowu mialem biała karta;/
  • +
  • -
  • 0

#8 mgr inż. Pavulon

    C35H60Br2N2O4

  • Przyjaciel

Reputacja: 1725
Godlike

  • Postów:6881
  • Steam:steam
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Koniecpol
Offline

Napisano 12.04.2010 16:18

i jakie masz teraz logi ?
  • +
  • -
  • 0

#9 karolo_k

    Wszechpomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 8
Nowy

  • Postów:328
  • GG:
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 12.04.2010 16:26

83.28.218.225 - - [12/Apr/2010:17:07:39 +0200] "GET /ioncube/ioncube-loader-helper.php HTTP/1.1" 200 20 "-" "Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.2.3) Gecko/20100401 Firefox/3.6.3"

127.0.0.1 - - [11/Apr/2010:02:30:08 +0200] "OPTIONS * HTTP/1.0" 200 - "-" "Apache/2.2.9 (Debian) PHP/5.2.6-1+lenny8 with Suhosin-Patch (internal dummy connection)"
Failed loading /usr/local/ioncube/ioncube_loader_lin_5.1.so:  /usr/local/ioncube/ioncube_loader_lin_5.1.so: undefined symbol: zend_unmangle_property_name_ex

  • +
  • -
  • 0

#10 Portek

    Kończymy zabawę, permanentna emerytura!

  • Przyjaciel

Reputacja: 976
Master

  • Postów:3007
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Częstochowa
Offline

Napisano 12.04.2010 16:33

Pobrałeś paczkę z przed 3 lat? ;>
  • +
  • -
  • 0

Dołączona grafika
IP: ts3.cserwerek.pl


#11 mgr inż. Pavulon

    C35H60Br2N2O4

  • Przyjaciel

Reputacja: 1725
Godlike

  • Postów:6881
  • Steam:steam
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Koniecpol
Offline

Napisano 12.04.2010 17:38

Pobierz stąd: PHP Encoder, protection, installer and performance tools from ionCube: Loader Download odpowiednią wersję
  • +
  • -
  • 0

#12 karolo_k

    Wszechpomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 8
Nowy

  • Postów:328
  • GG:
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 12.04.2010 17:47

Teraz brałem z PHP Encoder, protection, installer and performance tools from ionCube: Loader Download i wrzucilem na serwer
Linux (x86-64) zip który wczesniej rozpakowałem, restart apache no i dalej biało.
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych