Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

rangi forum


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 krily

    Wszechwidzący

  • Zbanowany

Reputacja: -5
Mniej niż zer0.

  • Postów:290
  • Lokalizacja:da
Offline

Napisano 09.04.2010 17:19

co mam zrobic aby wylaczyc range moderatora ta co juz istnieje automatycznie na forum ?

jakas linijke mam wykreślić z jakiegos pliki?

Użytkownik krily edytował ten post 09.04.2010 20:02


#2 Bzyk

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 4
Nowy

  • Postów:26
  • Lokalizacja:okolice Poznania
Offline

Napisano 09.04.2010 17:30

Jeśli masz forum na domenie, na której dostajesz gotowe forum, to nic nie zrobisz.
Jeśli jednak masz dostęp do plików serwera, to wchodzisz:
PA > Style > Edytuj dane stylu > Wybierasz styl i tam wykreślasz kolor moderatora.

Użytkownik Bzyk edytował ten post 09.04.2010 17:30

  • +
  • -
  • 1

#3 krily

    Wszechwidzący

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: -5
Mniej niż zer0.

  • Postów:290
  • Lokalizacja:da
Offline

Napisano 09.04.2010 17:55

ok sprawdze dzięki

oto caly plik zmienilem i ani kolor admina sie nie zmienia i zostal auto moderator i auto junior admin

<?php

//
// eXtreme Styles mod (compatible with phpBB 2.0.x) auto-generated theme config file for TicTak
// Do not change anything in this file unless you know exactly what you are doing!
//

$TicTak[0]['template_name'] = "TicTak";
$TicTak[0]['style_name'] = "TicTak";
$TicTak[0]['head_stylesheet'] = "TicTak.css";
$TicTak[0]['body_background'] = "";
$TicTak[0]['body_bgcolor'] = "E5E5E5";
$TicTak[0]['body_text'] = "000000";
$TicTak[0]['body_link'] = "006699";
$TicTak[0]['body_vlink'] = "5493B4";
$TicTak[0]['body_alink'] = "";
$TicTak[0]['body_hlink'] = "DD6900";
$TicTak[0]['tr_color1'] = "EFEFEF";
$TicTak[0]['tr_color2'] = "DEE3E7";
$TicTak[0]['tr_color3'] = "D1D7DC";
$TicTak[0]['tr_color_helped'] = "F0EDDE";
$TicTak[0]['tr_class1'] = "";
$TicTak[0]['tr_class2'] = "";
$TicTak[0]['tr_class3'] = "";
$TicTak[0]['th_color1'] = "98AAB1";
$TicTak[0]['th_color2'] = "006699";
$TicTak[0]['th_color3'] = "FFFFFF";
$TicTak[0]['th_class1'] = "cellpic1.gif";
$TicTak[0]['th_class2'] = "cellpic3.gif";
$TicTak[0]['th_class3'] = "cellpic2.jpg";
$TicTak[0]['td_color1'] = "FAFAFA";
$TicTak[0]['td_color2'] = "FFFFFF";
$TicTak[0]['td_color3'] = "";
$TicTak[0]['td_class1'] = "row1";
$TicTak[0]['td_class2'] = "row2";
$TicTak[0]['td_class3'] = "";
$TicTak[0]['fontface1'] = "Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif";
$TicTak[0]['fontface2'] = "Trebuchet MS";
$TicTak[0]['fontface3'] = "Courier, \'Courier New\', sans-serif";
$TicTak[0]['fontsize1'] = "10";
$TicTak[0]['fontsize2'] = "11";
$TicTak[0]['fontsize3'] = "12";
$TicTak[0]['fontcolor1'] = "444444";
$TicTak[0]['fontcolor2'] = "006600";
$TicTak[0]['fontcolor3'] = "ffa34f";
$TicTak[0]['fontcolor_admin'] = "FF3333";
$TicTak[0]['factive_color'] = "";
$TicTak[0]['faonmouse_color'] = "";
$TicTak[0]['faonmouse2_color'] = "";
$TicTak[0]['span_class1'] = "";
$TicTak[0]['span_class2'] = "";
$TicTak[0]['span_class3'] = "";
$TicTak[0]['img_size_poll'] = "0";
$TicTak[0]['img_size_privmsg'] = "0";

?>


Użytkownik krily edytował ten post 09.04.2010 20:03


#4 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 18.04.2010 06:21

Moderator




$TicTak[0]['fontcolor2'] = "006600";




006600 - Zielony


  • +
  • -
  • 0

#5 Lukasz5

    Godlike

  • Power User

Reputacja: 276
Wszechwidzący

  • Postów:1414
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:C: / WINDOWS
Offline

Napisano 18.04.2010 21:16

A w ogóle jak w PA się ustawia to nie trzeba chmody ustawić?
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych