Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

SXE i vista


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 siper

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:32
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Puck
Offline

Napisano 23.08.2008 22:33

Mam viste HomePremium SP1 . Chce grac na serwach z sxe, OK uruchamiam SXE, Cs (STEAM), i bum Bluescreen. Daje wam takie pytanie? Po h.. klamiecie ze wersja 6.2 działa pod vistą? KŁAMSTWO!!! To samo pisaliście o wersji 5,4. Chyba ze robie coś zle.

Aha wersja x32 a format jeszcze w tym miesiącu.
  • +
  • -
  • 0

#2 choyrack

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 64
Pomocny

  • Postów:369
  • GG:
  • Lokalizacja:Wrocław
Offline

Napisano 24.08.2008 00:45

Masz Viste x64 czy normalna 32bit??
  • +
  • -
  • 0

#3 siper

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:32
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Puck
Offline

Napisano 24.08.2008 16:39

jest napisane 32BIT!!!
  • +
  • -
  • 0

#4 choyrack

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 64
Pomocny

  • Postów:369
  • GG:
  • Lokalizacja:Wrocław
Offline

Napisano 24.08.2008 18:33

Jak zrobiłeś edycje posta to se mogłeś dopisać. Jak by było napisane od początku to bym się nie pytał.

Uruchamiasz sXe jako administrator? PPM -> Uruchom jako administrator... czy jak to tam się nazywa na Viscie.
  • +
  • -
  • 0

#5 siper

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:32
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Puck
Offline

Napisano 24.08.2008 19:40

SXE MI SIE ODPALA!!! MAM WYLACZONE UAC!!! TYLK OJAK ŁĄCZYSIE Z SERWEREMTO MI BLUESCREEN WYWALA.


PS. Modyfikacja byla o 23.30 a twój post byl o 1rano to nie pieprsz ze godzine posta pisałes.
  • +
  • -
  • 0

#6 choyrack

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 64
Pomocny

  • Postów:369
  • GG:
  • Lokalizacja:Wrocław
Offline

Napisano 24.08.2008 21:00

siper, No wyobraź sobie ze tak :-)
To powinno działać... dodaj do wykluczen w antyvirze i firewallu moze pomoze.
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych