Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

alt_end_round_sounds - prblem muzyka nie gra


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 qiki

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:40
Offline

Napisano 22.08.2008 20:05

Witam!
Mam problem z nutami na moim serwerze, otóż nie graja.

Plugin który używam to alt_end_round_sounds.amxx

Logs

L 08/23/2008 - 01:00:44: -------- Mapchange to de_dust2 --------
L 08/23/2008 - 01:00:44: [alt_end_round_sounds.amxx] ---
L 08/23/2008 - 01:00:44: [alt_end_round_sounds.amxx] Wczytywanie pliku: "addons/amxmodx/configs/roundsound.ini"
L 08/23/2008 - 01:00:44: [alt_end_round_sounds.amxx] Blad - Inexistent File: "sound/stodola/stodola03i.mp3"
L 08/23/2008 - 01:00:44: [alt_end_round_sounds.amxx] Blad - Inexistent File: "sound/stodola/stodola04..mp3"
L 08/23/2008 - 01:00:44: [alt_end_round_sounds.amxx] ---
L 08/23/2008 - 01:00:44: [alt_end_round_sounds.amxx] [ Loading 2 CTs Sounds ]
L 08/23/2008 - 01:00:44: [alt_end_round_sounds.amxx] - sound/stodola/stodola01.mp3
L 08/23/2008 - 01:00:44: [alt_end_round_sounds.amxx] - sound/stodola/stodola02.mp3
L 08/23/2008 - 01:00:44: [alt_end_round_sounds.amxx] ---
L 08/23/2008 - 01:00:44: [alt_end_round_sounds.amxx] [ Loading 0 Ts Sounds ]
L 08/23/2008 - 01:00:44: [alt_end_round_sounds.amxx] ---



Przoszę o szybką pomoc.
  • +
  • -
  • 0

#2 mgr inż. Pavulon

    C35H60Br2N2O4

  • Przyjaciel

Reputacja: 1725
Godlike

  • Postów:6881
  • Steam:steam
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Koniecpol
Offline

Napisano 22.08.2008 20:30

mnie to wygląda na to że nie masz plików:
"sound/stodola/stodola03i.mp3"
"sound/stodola/stodola04..mp3"
sprawdź plik:
"addons/amxmodx/configs/roundsound.ini"
bo wydaje mi się że tam masz źle wpisane, CT ma ładne nazwy a tu dwa sound'y jeden stodola03i.mp3 a drugi stodola04..mp3
  • +
  • -
  • 0

#3 qiki

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:40
Offline

Napisano 22.08.2008 21:26

L 08/23/2008 - 06:17:32: -------- Mapchange to de_nuke --------
L 08/23/2008 - 06:17:32: [alt_end_round_sounds.amxx] ---
L 08/23/2008 - 06:17:32: [alt_end_round_sounds.amxx] Wczytywanie pliku: "addons/amxmodx/configs/roundsound.ini"
L 08/23/2008 - 06:17:32: [alt_end_round_sounds.amxx] Blad - Inexistent File: "sound/stodola/stodola04..mp3"
L 08/23/2008 - 06:17:32: [alt_end_round_sounds.amxx] ---
L 08/23/2008 - 06:17:32: [alt_end_round_sounds.amxx] [ Loading 2 CTs Sounds ]
L 08/23/2008 - 06:17:32: [alt_end_round_sounds.amxx] - sound/stodola/stodola01.mp3
L 08/23/2008 - 06:17:32: [alt_end_round_sounds.amxx] - sound/stodola/stodola02.mp3
L 08/23/2008 - 06:17:32: [alt_end_round_sounds.amxx] ---
L 08/23/2008 - 06:17:32: [alt_end_round_sounds.amxx] [ Loading 1 Ts Sounds ]
L 08/23/2008 - 06:17:32: [alt_end_round_sounds.amxx] - sound/stodola/stodola03.mp3
L 08/23/2008 - 06:17:32: [alt_end_round_sounds.amxx] ---



Nadal nie dziala
  • +
  • -
  • 0

#4 mgr inż. Pavulon

    C35H60Br2N2O4

  • Przyjaciel

Reputacja: 1725
Godlike

  • Postów:6881
  • Steam:steam
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Koniecpol
Offline

Napisano 22.08.2008 21:50

jeden więcej Ci sie wczytał, w drugim masz dwie kropki stodola04..mp3
  • +
  • -
  • 0

#5 qiki

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:40
Offline

Napisano 23.08.2008 16:43

nadal nie dziala

kto cos poradzi
  • +
  • -
  • 0

#6 Marta

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 28
Życzliwy

  • Postów:172
Offline

Napisano 23.08.2008 16:53

pokaż roundsound.ini i daj nazwy tych piosenek które masz w sound/misc
  • +
  • -
  • 0

#7 mgr inż. Pavulon

    C35H60Br2N2O4

  • Przyjaciel

Reputacja: 1725
Godlike

  • Postów:6881
  • Steam:steam
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Koniecpol
Offline

Napisano 23.08.2008 17:20

nadal nie dziala

kto cos poradzi

Mógłbyś chociaż powiedzieć czy wciąż jakieś błędy w logach masz.
Działał Ci ten plugin wcześniej czy od początku są z nim problemy ?
  • +
  • -
  • 0

#8 Abes Mapper

    Repulsion Gel

  • Przyjaciel

Reputacja: 1996
Godlike

  • Postów:7356
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Sulejówek
Offline

Napisano 23.08.2008 19:13

1. Wgraj muzy do sound/misc i nie rób jakichś nowych folderów bo często to nie działa.
Zrób ścieżkę np.: sound/misc/stodola01.mp3
Wpisz tak w pliku roundsound.ini
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych