Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Menu


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 Big Smoke

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 56
Pomocny

  • Postów:286
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Daleko
Offline

Napisano 04.04.2010 08:17

Witam mam problem poniewaz zrobilem pare nowych klas do menu z poradnika goku i jak wciskam 9 to sie wylacza menu klasa

logi

L 04/04/2010 - 17:11:37: String formatted incorrectly - parameter 7 (total 6)
L 04/04/2010 - 17:11:37: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "dbmod_5.9l.amxx")
L 04/04/2010 - 17:11:37: [AMXX] Run time error 25: parameter error
L 04/04/2010 - 17:11:37: [AMXX] [0] dbmod_5.9l.sma::ShowKlasy (line 4905)
L 04/04/2010 - 17:11:37: [AMXX] [1] dbmod_5.9l.sma::select_class_menu (line 4889)
L 04/04/2010 - 17:14:48: String formatted incorrectly - parameter 7 (total 6)
L 04/04/2010 - 17:14:48: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "dbmod_5.9l.amxx")
L 04/04/2010 - 17:14:48: [AMXX] Run time error 25: parameter error
L 04/04/2010 - 17:14:48: [AMXX] [0] dbmod_5.9l.sma::ShowKlasy (line 4905)
L 04/04/2010 - 17:14:48: [AMXX] [1] dbmod_5.9l.sma::select_class_menu (line 4889)
L 04/04/2010 - 17:15:04: Invalid player id 0
L 04/04/2010 - 17:15:04: [AMXX] Run time error 10 (plugin "bulletdamage.amxx") (native "get_user_attacker") - debug not enabled!
L 04/04/2010 - 17:15:04: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).


  • +
  • -
  • 0

#2 mgr inż. Pavulon

    C35H60Br2N2O4

  • Przyjaciel

Reputacja: 1725
Godlike

  • Postów:6881
  • Steam:steam
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Koniecpol
Offline

Napisano 04.04.2010 09:47

źle sformatowany string (jak sam błąd wskazuje)
podane 7 parametrów przy oczekiwanych 6
  • +
  • -
  • 0

#3 Big Smoke

    Wszechwidzący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 56
Pomocny

  • Postów:286
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Daleko
Offline

Napisano 04.04.2010 12:10

a mozesz powiedzec co zrobic zeby dzialczylo

Załączone pliki


Użytkownik FD BanDyta edytował ten post 04.04.2010 13:50

  • +
  • -
  • 0

#4 mgr inż. Pavulon

    C35H60Br2N2O4

  • Przyjaciel

Reputacja: 1725
Godlike

  • Postów:6881
  • Steam:steam
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Koniecpol
Offline

Napisano 04.04.2010 13:41

bez .sma ? Usuń nadmiarowy parametr
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych