Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Dziwne napisy przy klasach


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
23 odpowiedzi w tym temacie

#1 ReDDi

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 13
Początkujący

  • Postów:224
  • GG:
  • Lokalizacja:Szczecin
Offline

Napisano 01.04.2010 15:47

Witam, jak w temacie przy wyborze klasy mam takie dziwne znaki , inni gracze też je mają
Imageshack - dedusttechsc0000.png
Ktos wie jak to rozwiązać??

Użytkownik ReDDi edytował ten post 01.04.2010 15:48

  • +
  • -
  • 0

#2 mgr inż. Pavulon

    C35H60Br2N2O4

  • Przyjaciel

Reputacja: 1725
Godlike

  • Postów:6881
  • Steam:steam
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Koniecpol
Offline

Napisano 01.04.2010 16:32

Skompiluj lokalnie
  • +
  • -
  • 1

#3 ReDDi

    Profesjonalista

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 13
Początkujący

  • Postów:224
  • GG:
  • Lokalizacja:Szczecin
Offline

Napisano 01.04.2010 19:58

Czyli że mam to skompilować używając kompilatora z amxmodx?
  • +
  • -
  • 0

#4 Portek

    Kończymy zabawę, permanentna emerytura!

  • Przyjaciel

Reputacja: 976
Master

  • Postów:3007
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Częstochowa
Offline

Napisano 01.04.2010 20:10

Czyli że mam to skompilować używając kompilatora z amxmodx?

Gdyby to był teleturniej wygrał byś główną nagrodę :giggle: - tak.
  • +
  • -
  • 1

Dołączona grafika
IP: ts3.cserwerek.pl


#5 ReDDi

    Profesjonalista

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 13
Początkujący

  • Postów:224
  • GG:
  • Lokalizacja:Szczecin
Offline

Napisano 01.04.2010 20:24

Aha dzięki lecą "+" :D
@@Edit
Miałbym prosbe mógłby mi ktos to skompilować ;/ bo mi cos nie chcę
Załączony plik  dbmod_5.9copy.sma   228,34 KB  45 Ilość pobrań
  dbmod_5.9copy.amxx

Użytkownik ReDDi edytował ten post 01.04.2010 21:15

  • +
  • -
  • 0

#6 mgr inż. Pavulon

    C35H60Br2N2O4

  • Przyjaciel

Reputacja: 1725
Godlike

  • Postów:6881
  • Steam:steam
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Koniecpol
Offline

Napisano 01.04.2010 21:48

Tu masz opisane przez R3X'a: Kompilacja lokalna - Nieoficjalny polski support AMX Mod X

A plugin się nie kompiluje bo są w nim błędy ;)
  • +
  • -
  • 0

#7 ReDDi

    Profesjonalista

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 13
Początkujący

  • Postów:224
  • GG:
  • Lokalizacja:Szczecin
Offline

Napisano 01.04.2010 21:59

Gdy kompiluje to na tym to mam ciągle
// // Compilation Time: 0,01 sec    File not found.

  • +
  • -
  • 0

#8 kasza

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 887
Czempion

  • Postów:4102
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Imię
  • Lokalizacja:Lokalizacja
Offline

Napisano 01.04.2010 22:10

Gdy kompiluje to na tym to mam ciągle

// // Compilation Time: 0,01 sec    File not found.

A plugin się nie kompiluje bo są w nim błędy ;)


  • +
  • -
  • 0

Skillownia.com

 

 #3 [UWC3NG] Skillownia.com - 213.189.52.253:27301

 


#9 ReDDi

    Profesjonalista

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 13
Początkujący

  • Postów:224
  • GG:
  • Lokalizacja:Szczecin
Offline

Napisano 01.04.2010 22:40

A moglibyscie wskazać te błędy ;> ??
  • +
  • -
  • 0

#10 mgr inż. Pavulon

    C35H60Br2N2O4

  • Przyjaciel

Reputacja: 1725
Godlike

  • Postów:6881
  • Steam:steam
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Koniecpol
Offline

Napisano 01.04.2010 22:47

Welcome to the AMX Mod X 1.76-300 Compiler.
Copyright © 1997-2006 ITB CompuPhase, AMX Mod X Team

Warning: Loose indentation on line 4439
Warning: Loose indentation on line 4449
Error: Undefined symbol "Cziter" on line 8194

1 Error.


  • +
  • -
  • 1

#11 ReDDi

    Profesjonalista

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 13
Początkujący

  • Postów:224
  • GG:
  • Lokalizacja:Szczecin
Offline

Napisano 02.04.2010 12:27

Już zmieniłem tą nazwe. Ale nadal jest błąd przy kompilacji pisze że nie znajduje pliku tak jak wczesniej, przyłączam nowy .sma . proszę pomóżcie Załączony plik  dbmod_5.9copy.sma   228,34 KB  31 Ilość pobrań
  dbmod_5.9copy.amxx
  • +
  • -
  • 0

#12 mgr inż. Pavulon

    C35H60Br2N2O4

  • Przyjaciel

Reputacja: 1725
Godlike

  • Postów:6881
  • Steam:steam
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Koniecpol
Offline

Napisano 02.04.2010 13:00

Kod już jest OK.
Wszystko ustawiłeś w AMXX-Studio ?

Pokaż cały błąd jaki otrzymujesz.
  • +
  • -
  • 0

#13 ReDDi

    Profesjonalista

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 13
Początkujący

  • Postów:224
  • GG:
  • Lokalizacja:Szczecin
Offline

Napisano 02.04.2010 16:12

//AMXXPC compile.exe
// by the AMX Mod X Dev Team


//// dbmod_5.9copy.sma
//
// Compilation Time: 0,03 sec
// ----------------------------------------

// File not found.

Press enter to exit ...

Wyskakuje takie cos i nic się nie dzieje. Kompiluje przez AMXX-Studio
  • +
  • -
  • 0

#14 mgr inż. Pavulon

    C35H60Br2N2O4

  • Przyjaciel

Reputacja: 1725
Godlike

  • Postów:6881
  • Steam:steam
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Koniecpol
Offline

Napisano 02.04.2010 16:21

jako kompilator dałeś compile.exe zamiast amxxpc.exe
  • +
  • -
  • 1

#15 ReDDi

    Profesjonalista

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 13
Początkujący

  • Postów:224
  • GG:
  • Lokalizacja:Szczecin
Offline

Napisano 02.04.2010 17:47

Dobra przestawiłem kompilator niby wszystko ok, ale jak naciskam F9 to po prostu mi nie reaguje nie ma nic ; // przeinstalowałem i nadal to samo, po prostu naciskam i nic... :'(
  • +
  • -
  • 0

#16 mgr inż. Pavulon

    C35H60Br2N2O4

  • Przyjaciel

Reputacja: 1725
Godlike

  • Postów:6881
  • Steam:steam
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Koniecpol
Offline

Napisano 02.04.2010 18:16

jak to nic nie reaguje ? nie ma żadnych informacji ? coś musiałeś na pewno źle zrobić (chociaż tam tak mało do zrobienia jest)
  • +
  • -
  • 0

#17 ReDDi

    Profesjonalista

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 13
Początkujący

  • Postów:224
  • GG:
  • Lokalizacja:Szczecin
Offline

Napisano 02.04.2010 19:37

Oto moje ustawienia w amx mod x studio: opcje
  • +
  • -
  • 0

#18 mgr inż. Pavulon

    C35H60Br2N2O4

  • Przyjaciel

Reputacja: 1725
Godlike

  • Postów:6881
  • Steam:steam
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Koniecpol
Offline

Napisano 02.04.2010 20:29

Ale nie powiedziałeś jak to w końcu jest. Nie ma żadnych błędów ? Żadnych informacji ?

Spróbuj zmienić ścieżkę na taką która nie zawiera spacji i znaków specjalnych.
Poza tym spróbuj przeciągnąć plik .sma na plik compile.exe
  • +
  • -
  • 0

#19 Miczu

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 646
Wszechmogący

  • Postów:2862
Offline

Napisano 02.04.2010 20:59

Masz plik .sma przeciąąąąągnij go nad compile.exe i w folderze compiled masz plik .amxx

Pavulon no ku*** ile razy mam mieć nieprzeczytany ten temat gdy odpowiedz brzmi "Skompiluj lokalnie" :coto:
  • +
  • -
  • 0

#20 ReDDi

    Profesjonalista

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 13
Początkujący

  • Postów:224
  • GG:
  • Lokalizacja:Szczecin
Offline

Napisano 02.04.2010 21:00

naciskam F9 i nic po prostu jakby nie reagowało.
EDIT:
Jak przeciągam to też nic :help:

Użytkownik ReDDi edytował ten post 02.04.2010 21:01

  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych