Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

phpBB by Przemo : Critical Error Could not open subSilver template config file


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 aka

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 9
Nowy

  • Postów:126
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Piotrek
  • Lokalizacja:Ostrów Mazowiecka
Offline

Napisano 01.04.2010 13:06

stworzyłem forum wrzuciłem pliki i jak wchodzę na nie to się wyświetla:

phpBB by Przemo : Critical Error

Could not open subSilver template config file

Pomóżcie!
  • +
  • -
  • 0

#2 Portek

    Kończymy zabawę, permanentna emerytura!

  • Przyjaciel

Reputacja: 976
Master

  • Postów:3007
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Częstochowa
Offline

Napisano 01.04.2010 13:42

Wgraj folder subSilver wraz z zawartością do folderu templates.
  • +
  • -
  • 0

Dołączona grafika
IP: ts3.cserwerek.pl


#3 aka

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 9
Nowy

  • Postów:126
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Piotrek
  • Lokalizacja:Ostrów Mazowiecka
Offline

Napisano 01.04.2010 14:41

hmmm no dobra to jakoś zrobiłem ale:
Dołączona grafika

Co z tym zrobić o0?
  • +
  • -
  • 0

#4 Change

    Super Hero

  • Użytkownik

Reputacja: 129
Zaawansowany

  • Postów:1161
  • Lokalizacja:Konin
Offline

Napisano 01.04.2010 14:49

W /template/admin i /admin/ masz wszystkie pliki? Ściągnij czystego przema i wrzuć te pliki jeszcze raz.
  • +
  • -
  • 0

#5 aka

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 9
Nowy

  • Postów:126
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Piotrek
  • Lokalizacja:Ostrów Mazowiecka
Offline

Napisano 01.04.2010 18:39

ok to dobrze ale next error
Dołączona grafika
nie ma stylu do wybrania a wrzuciłem na serwer

Użytkownik aka edytował ten post 01.04.2010 18:39

  • +
  • -
  • 0

#6 Portek

    Kończymy zabawę, permanentna emerytura!

  • Przyjaciel

Reputacja: 976
Master

  • Postów:3007
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Częstochowa
Offline

Napisano 01.04.2010 19:53

Nie jesteśmy supportem przema, idź do nich na forum, zapewne ktoś tam Ci pomoże - swoją drogą jak już piszę, wyczyść cache, a jak to nie pomoże przeinstaluj silnik.
  • +
  • -
  • 0

Dołączona grafika
IP: ts3.cserwerek.pl





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych