Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Help!Problem z Zombie modem.


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 PawelJumper

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:8
  • Lokalizacja:Lublin
Offline

Napisano 01.04.2010 11:54

A więc tak robię serwer zombie mod. Mam wszystkie pliki amx studio itp.
Kiedy uruchamiam serwer i na niego wchodzę to jest normalny serwer bez zombie z kupowaniem B..itp..? wtf?! Nie wiem o co chodzi ...

W konsoli mi bład wyskoczył taki
couldn't exec listip.cfg


Ale nie wiem co robić :<

Pomocy!

01 kwiecień 2010 - 11:54:
Znaczy bez zombie moda :P

Użytkownik PawelJumper edytował ten post 01.04.2010 11:39

  • +
  • -
  • 0

#2 Lukasz5

    Godlike

  • Power User

Reputacja: 276
Wszechwidzący

  • Postów:1414
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:C: / WINDOWS
Offline

Napisano 01.04.2010 17:07

Jaki zombie mod i skąd go masz?
  • +
  • -
  • 0

#3 Kusek

    z Wikipedii

  • Power User

Reputacja: 445
Wszechobecny

  • Postów:1655
  • Imię:Krystian
  • Lokalizacja:Nowa Dęba
Offline

Napisano 01.04.2010 17:16

lukasz jemu chodzi o ZP....

dobrze zainstalowałeś plugin??, pokaż zawartość listip.cfg,
  • +
  • -
  • 0

#4 Lukasz5

    Godlike

  • Power User

Reputacja: 276
Wszechwidzący

  • Postów:1414
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:C: / WINDOWS
Offline

Napisano 01.04.2010 17:33

Może wpisz komendę zp_toggle "1" na włączenie pluginu.

couldn't exec listip.cfg


http://amxx.pl/amx-t4953.html

Użytkownik Lukasz5 edytował ten post 01.04.2010 17:36

  • +
  • -
  • 0

#5 Vertricus

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 426
Wszechobecny

  • Postów:1549
  • Lokalizacja:.
Offline

Napisano 02.04.2010 23:51

W ogóle wgrywałeś potrzebne pliki na ftp?
Mówisz o biohazardzie czy ZP? Kupiłeś serwer i nie wiesz co z nim zrobić, czy zrobiłeś i nie działa?
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych