Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Bledne logi diablo


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
1 odpowiedź w tym temacie

#1 Gutaj

    I Can Fly

  • Power User

Reputacja: 157
Profesjonalista

  • Postów:667
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Patrick
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 01.04.2010 10:49

Witam, posiadam diablo wersję 5.9l (sql) i w logach wywala mi takie o to błędy

L 04/01/2010 - 08:43:27: Start of error session.
L 04/01/2010 - 08:43:27: Info (map "de_train") (file "addons/amxmodx/logs/error_20100401.log")
L 04/01/2010 - 08:43:27: [FUN] Player out of range (0)
L 04/01/2010 - 08:43:27: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "dbmod_5.9l.amxx")
L 04/01/2010 - 08:43:27: [AMXX] Run time error 10: native error (native "set_user_frags")
L 04/01/2010 - 08:43:27: [AMXX] [0] dbmod_5.9l.sma::UTIL_Kill (line 7954)
L 04/01/2010 - 08:43:27: [AMXX] [1] dbmod_5.9l.sma::change_health (line 7937)
L 04/01/2010 - 08:43:27: [AMXX] [2] dbmod_5.9l.sma::msg_bartime (line 7291)
L 04/01/2010 - 08:43:27: [AMXX] [3] dbmod_5.9l.sma::event_hltv (line 7020)


nie wiem na prawde ocb, wywala błędne logi chociaż diablo chodzi dobrze.
  • +
  • -
  • 0

#2 Knopers

    Nie patrz tak na mnie !

  • Przyjaciel

Reputacja: 587
Wszechwiedzący

  • Postów:2013
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:Cz-wa
Offline

Napisano 01.04.2010 13:16

Błąd "native error (native "set_user_frags")"
Wersja: 5.9l
Znajdź:
if((fm_get_user_button(id) & IN_USE)) change_health(id,-10,0,"")
zamień na
if((fm_get_user_button(id) & IN_USE)) change_health(id,-10,id,"")


Radzę "poczytać zanim napiszesz" : Fixy do diablo! Zanim napiszesz zajrzysz czy nie ma rozwiązania. - Nieoficjalny polski support AMX Mod X :D
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych