Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Tagi botow


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 aka

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 9
Nowy

  • Postów:126
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Piotrek
  • Lokalizacja:Ostrów Mazowiecka
Offline

Napisano 27.03.2010 13:44

zainstalowałem sobie na serwerze te boty Jak zainstalować PodBot'y do Amx Mod X - Nieoficjalny polski support AMX Mod X
teraz pytanie jak zmienić ich tagi, bo teraz mają [P0D]

jeszcze 1 pytanie

jak zrobić aby po wejściu na serwer 1 osoby automatycznie usuwal się 1 bot?

Użytkownik aka edytował ten post 27.03.2010 16:35

  • +
  • -
  • 0

#2 Lukasz5

    Godlike

  • Power User

Reputacja: 276
Wszechwidzący

  • Postów:1414
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:C: / WINDOWS
Offline

Napisano 27.03.2010 19:25

Co do [PoD] też miałem taki problem ale zmieniłem chyba w cfg podbotów... Poszukaj tam...
  • +
  • -
  • 0

#3 mgr inż. Pavulon

    C35H60Br2N2O4

  • Przyjaciel

Reputacja: 1725
Godlike

  • Postów:6881
  • Steam:steam
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Koniecpol
Offline

Napisano 27.03.2010 19:37

podbot.cfg

# This value sets the skilldisplay and/or the prefix before bot's name.
# 0 - no skilldisplay and no [POD] prefix before the name;
# 1 - both - skilldisplay and [POD] prefix before the name are added;
# 2 - only the [POD] prefix before the name is added;
# 3 - only the skill (for example (100) ) sufix after the name is added;
# The prefixes are: for aggresive bots the prefix is [P*D],
# for normal ones - [POD] and for deffensive ones is [P0D]
# (just zero instead "o" between "P" and "D").
# Default is 1.
pb_detailnames 1


dajesz:
pb_detailnames 1
i są same nick'i
  • +
  • -
  • 0

#4 aka

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 9
Nowy

  • Postów:126
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Piotrek
  • Lokalizacja:Ostrów Mazowiecka
Offline

Napisano 27.03.2010 19:59

Dołączona grafika
a to tez sie usunie?
zmieniłem to w potbot.cfg i nic nadal są prefixy i te liczny w nawiasach ;)

Użytkownik aka edytował ten post 27.03.2010 20:05

  • +
  • -
  • 0

#5 mgr inż. Pavulon

    C35H60Br2N2O4

  • Przyjaciel

Reputacja: 1725
Godlike

  • Postów:6881
  • Steam:steam
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Koniecpol
Offline

Napisano 27.03.2010 21:47

# 0 - sam nick
# 1 - POD i skill
# 2 - tylko POD
# 3 - tylko skill

Uruchom ponownie serwer po zmianie
  • +
  • -
  • 0

#6 aka

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 9
Nowy

  • Postów:126
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Piotrek
  • Lokalizacja:Ostrów Mazowiecka
Offline

Napisano 29.03.2010 13:40

dzięki działa ;)
  • +
  • -
  • 0

#7 Adminek AMXX.PL

    Admin :)

  • Bot

Reputacja: 156
Profesjonalista

  • Postów:7174
  • Lokalizacja:AMXX.PL
Offline

Napisano 29.03.2010 15:02

Wiadomość wygenerowana automatycznie


Ten temat został zamknięty przez moderatora.

Powód: Działa

Jeśli się z tym nie zgadzasz, Dołączona grafika raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.


Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych