Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

/klasa nie dziala


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 blabla551

    Nowy

  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3
  • Lokalizacja:BlaBlaowo
Offline

Napisano 25.03.2010 18:53

Witam mam diablo moda wersje 5.9l i robie /klase
i tak w amxx.cfg i sql.cfg dopisuje tak:

diablo_sql_host "cs-morders.xaa.pl:2082"
diablo_sql_user "csmorder_blabla"
diablo_sql_pass "***"
diablo_sql_database "csmorder_diablomod"
diablo_sql_table "dbmod_tablet"
diablo_sql_save "0"
;0
;1
;2

diablo_classes "abcdefgh"
; a Mag
; b Paladyn
; c Mnich
; d Zabojca
; e Barbarzynca
; f Nekromanta
; g Ninja
; h Hunter

diablo_avg "1"
;0-off
;0> (1,2,3...) od jakiego lvl'a zlicza srednia (im mniejsza liczba tym bedzie ona gorsza)

diablo_xpbonus "500"
diablo_xpbonus2 "1000"
diablo_durability "2"
SaveXP "1"
diablo_dir "addons/amxmodx/diablo/"
diablo_show_health "1"
diablo_knife "20"
diablo_knife_speed "1000"
diablo_arrow "120"
diablo_arrow_multi "2.0"
diablo_arrow_speed "1500"
diablo_klass_delay "2.5"
baza jest z xaa.pl
proszę o pomoc
  • +
  • -
  • 0

#2 Screeaam...

    ; ooo

  • Zbanowany

Reputacja: 154
Profesjonalista

  • Postów:1012
  • Lokalizacja:Sosnowiec
Offline

Napisano 25.03.2010 19:23

Zamiast:

diablo_sql_host "cs-morders.xaa.pl:2082"

zrób:

diablo_sql_host "cs-morders.xaa.pl"

Ja mam bez portu i mi chodzi. Baze też mam na xaa.

#3 blabla551

    Nowy

  • Autor tematu
  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3
  • Lokalizacja:BlaBlaowo
Offline

Napisano 31.03.2010 18:32

dalej nie chodzi

31 marzec 2010 - 18:32:
POMOCY PLZ
  • +
  • -
  • 0

#4 KariiO

    Super Hero

  • Power User

Reputacja: 395
Wszechpomocny

  • Postów:1133
  • GG:
  • Imię:Korneliusz
  • Lokalizacja:Cieszyn
Offline

Napisano 31.03.2010 20:43

Mam osobiście bazę MySql na xaa.pl i jest git ;) A co do Ciebie dałeś żeby w ogóle serwer miał dostęp łączenia :D?
  • +
  • -
  • 0

#5 Bujakasza

    Nowy

  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3
  • Lokalizacja:Ostróda
Offline

Napisano 01.04.2010 05:59

Musisz dodac hosta do bazy przez cpanel
tu masz http://amxx.pl/nadaw...trz-t22020.html

Użytkownik Bujakasza edytował ten post 01.04.2010 06:00

  • +
  • -
  • 0
Dołączona grafika

#6 blabla551

    Nowy

  • Autor tematu
  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3
  • Lokalizacja:BlaBlaowo
Offline

Napisano 01.04.2010 12:08

teraz w konsoli wyskakuje taki błąd

L 04/01/2010 - 12:58:28: Could not connect to SQL database.
L 04/01/2010 - 12:58:28: Error on Table query: Access denied for user 'csmorder_blabla'@'ks309266.kimsufi.com' (using password: YES)
L 04/01/2010 - 12:58:28: Could not connect to SQL database.
L 04/01/2010 - 12:58:28: Error on Table query: Access denied for user 'csmorder_blabla'@'ks309266.kimsufi.com' (using password: YES)
XdX : /klasa
L 04/01/2010 - 12:58:28: Could not connect to SQL database.
L 04/01/2010 - 12:58:28: Error on Table query: Access denied for user 'csmorder_blabla'@'ks309266.kimsufi.com' (using password: YES)

01 kwiecień 2010 - 12:08:
Dobra
dziękuje chodzi mi /klasa
Pozdrawiam
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych