Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

spory problemz Diablo


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 Vladimir

    Nowy

  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:4
  • Lokalizacja:polska
Offline

Napisano 21.03.2010 16:02

wgrałem wczoraj diablo moda 5.9 i mam taki problem że wszystko jest fajnie, wchodzi się an serwa, ale gdy sie wpisze /klasa. /pomoc, /komendy, itd, to nic sie nie wyświetla. jak to naprawić?

21 marzec 2010 - 16:02:
mam amxx 1.8.1, wszystko jest ok, sql jest. a nie wiem gdzie jest ten plik diablo.log zeby sprawdzic te logi, moduly wlaczone.
  • +
  • -
  • 0

#2 Krejzol

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 48
Pomocny

  • Postów:357
Offline

Napisano 21.03.2010 18:50

diablo.log masz w amxmodx/logs
Pokaż logi to dopiero będzie można coś robić.
  • +
  • -
  • 0

#3 Vladimir

    Nowy

  • Autor tematu
  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:4
  • Lokalizacja:polska
Offline

Napisano 21.03.2010 20:20

ale to ma być z cstrike/addons/amxmodx/logs czy cstrike/logs??? bo ani w jednym ani w drugim nie mam takiego pliku...
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych