Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem Diablo


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
1 odpowiedź w tym temacie

#1 frizer

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:69
  • Lokalizacja:Sandomierz
Offline

Napisano 20.03.2010 09:39

Witam. Mam taki problem wczoraj wszystko śmigało jak ta lala a dzisiaj wchodze na serva i nie działa klasa. Wszystko jest itemy,itp oprócz klasy. Może ktoś poradzi coś ??

#2 Miczu

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 646
Wszechmogący

  • Postów:2862
Offline

Napisano 20.03.2010 12:04

Sprawdz swojego hosta sql (polecam tez diablo.log) czy nie nawalil :F
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych