Witam Z góry przepraszam jeżeli napisałem w złym dziale .
Mam pewien problem z adminem na serwie , a mianowicie ta osoba ma wspólny komputer z bratem . I brat często wchodzi na jego admie na serwer . Robiąc wiele zamieszania banując itd.
Nie chciał bym zabierać mu adma z powodu głupiego brata . Dlatego pisze do was. I myślę że taki programik pomoże wielu osobom , bo z tego co wiem jest to dosyć częsty problem młodych adminów .
A więc czy ktoś dał by rade zrobić prosty program do który :
Zamieniał by 1 plik automatycznie przy jego włączeniu i wyłączeniu .
A w teorji wyglądało by to tak :
Po odpaleniu ,program sam by musiał wkleić wartość np: setinfo _pw "hasło" (ważne jest by można było zmieniać tą wartość) ,do pewnego pliku tekstowego (najlepiej jak by było " drzewko systemowe "
czy jakoś tak). ułatwiło by to wybór pliku który chcemy edytować.
No i oczywiście program cofał by tą operacje , lub wklejał inną wartość ustaloną przez nas samych, w momencie kiedy będziemy zamykać program.
A i jeszcze żeby program zapisywał wartości w nim wpisywane .Tzn po ponownym odpaleniu żeby zamiast tej wartości było by widać np gwiazdki . Ale dalej wklejał by normalną wartość do pliku który chcemy edytować.
Mam nadzieję że opisałem całość w miarę zrozumiale , a przynajmniej starałem się to tak zrobić .
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Guest Message by DevFuse

4 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 14.03.2010 00:24
Najłatwiej niech sobie koleś kupi STEAM, nie podda passów i gitara. Wydatek 20zł, praca programisty up 20zł

Napisano 14.03.2010 00:25
nie widzę sensu tego programu brat mógłby zmienić hasło na swoje i nici z "zabezpieczenia " przed nim
DarkGL Blog - Programowanie Python , Pawn , C++ i Webdeveloping
💸 SellYourSkins.com - Łatwo sprzedaj swoje skiny do CS:GO
💸⇄🃏 Automatyczny Bot Levelowania Steam - LVLUPSteam.com
🛒Coinsy CSGOPolygon Za SMS, PSC, Przelew - CoinSell.pro
Twój Sklep CS2 - CSGOPAKA
Coinsy do CSGOPolygon, CSGO500, CSGOEmpire - CSGOLombard.com
💸 Graj w CS2 / CS 1.6 i zarabiaj - BoostProject.pro
CS2 Gambling Sites and Free Betting Codes - DreamCodes.gg
Otwieraj skrzynki i wygrywaj najlepsze skiny CS2 na SkinsProject.gg
🤑 Accept CS2 skins for online payments and donations - SkinsMoney
Płatności SMS Premium Rate oraz Direct Biling - SimPay.pl
Szukasz noclegu? Kwatery, noclegi, tanie noclegi, wakacje oferty, wczasy nad jeziorem - RuszajWPolske.pl
💸 SellYourSkins.com - Łatwo sprzedaj swoje skiny do CS:GO
💸⇄🃏 Automatyczny Bot Levelowania Steam - LVLUPSteam.com
🛒Coinsy CSGOPolygon Za SMS, PSC, Przelew - CoinSell.pro
Twój Sklep CS2 - CSGOPAKA
Coinsy do CSGOPolygon, CSGO500, CSGOEmpire - CSGOLombard.com
💸 Graj w CS2 / CS 1.6 i zarabiaj - BoostProject.pro
CS2 Gambling Sites and Free Betting Codes - DreamCodes.gg
Otwieraj skrzynki i wygrywaj najlepsze skiny CS2 na SkinsProject.gg
🤑 Accept CS2 skins for online payments and donations - SkinsMoney
Płatności SMS Premium Rate oraz Direct Biling - SimPay.pl
Szukasz noclegu? Kwatery, noclegi, tanie noclegi, wakacje oferty, wczasy nad jeziorem - RuszajWPolske.pl
Napisano 14.03.2010 01:07
kur3k na allegro to juz 14 zł
nie długo steam bedzie za free i będą dopłacać
niektórzy to mają problemy z bratem 
niech sobie wklei setinfo w config.cfg i go wycina przed bratem a jak brat odpali csa to zrobi sie nowy cfg bez setinfo

niech sobie wklei setinfo w config.cfg i go wycina przed bratem a jak brat odpali csa to zrobi sie nowy cfg bez setinfo

Napisano 14.03.2010 11:09
Exec config ?? Ewentualnie cs na hasło
Manual ponad wszystko, konsola ponad manual
:&
Chcesz wysłać do mnie PW ? użyj nazwy GoQ zamiast G[o]Q
Chcesz Kupić moduł płatności via Pukawka,Tserwery, Gamesol, Zabijaka do mojego sklepu? napisz PW cena to tylko 10 zł/sztuka
GG:6022845 (nie pomagam za free osobom ponizej rangi MoD)

Chcesz wysłać do mnie PW ? użyj nazwy GoQ zamiast G[o]Q
Chcesz Kupić moduł płatności via Pukawka,Tserwery, Gamesol, Zabijaka do mojego sklepu? napisz PW cena to tylko 10 zł/sztuka
GG:6022845 (nie pomagam za free osobom ponizej rangi MoD)

Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: Inny
Inny
Problem z wyświetlaniem nazw klas w menuBłędne nazwy w menu przy wyborze klasy Napisany przez protypek, 29.04.2025 ![]() |
|
![]() |
|||
Inny
Kupię Paczke DeathrunNapisany przez benko345, 18.03.2025 ![]() |
|
![]() |
|||
Inny
Kupię gotową paczkę DiabloMod bez BUGÓW!Napisany przez Mefedroniarz, 26.11.2024 ![]() |
|
![]() |
|||
Inny
AMX-X Bans - Nowoczesny rework standardowego AmxbansaNowy skrypt AMX-X Bans Napisany przez Mesharsky, 18.11.2024 ![]() |
|
![]() |
|||
Inny
Kasowanie statystyk BF2 po kompilacji.Napisany przez kaszkaj, 08.11.2024 ![]() |
|
![]() |
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych