Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

GamepadSerwer pada


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
12 odpowiedzi w tym temacie

#1 Oryos

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:7
  • Lokalizacja:Asdas
Offline

Napisano 13.03.2010 19:35

Witam. Kupiłem serwer prywatny z gamepad, przerobiłem z steam na nosteam i mam problem. Serwer sam się wyłącza po kilku minutach. Wie ktoś jaka może być przyczyna ?

EDIT://

Z tego co widzę umieściłem w złym dziale... Proszę jakiegoś moda o przeniesienie do odpowiedniego działu.

Użytkownik Oryos edytował ten post 13.03.2010 19:35

  • +
  • -
  • 0

#2 Portek

    Kończymy zabawę, permanentna emerytura!

  • Przyjaciel

Reputacja: 976
Master

  • Postów:3007
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Częstochowa
Offline

Napisano 13.03.2010 19:52

Logi? debug.log? Przerabiałeś na binnarkach czy dproto? Sprawdź co słychać w konsoli - a najlepiej to za spamuj support hostingu....
  • +
  • -
  • 0

Dołączona grafika
IP: ts3.cserwerek.pl


#3 Oryos

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:7
  • Lokalizacja:Asdas
Offline

Napisano 13.03.2010 20:35

Przerabiałem dproto, w binarkach nic nie grzebałem. W konsoli nic ciekawego na temat wyłączenia się serwera nie ma, w Historia mam coś takiego "System 2010-03-13 19:03:13 Serwer zostal zatrzymany (nie działa poprawnie)".
  • +
  • -
  • 0

#4 andrew8666

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 9
Nowy

  • Postów:57
  • Lokalizacja:Opolskie
Offline

Napisano 13.03.2010 20:37

Powiedz nam jakie masz biniarki :)
  • +
  • -
  • 0

#5 Oryos

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:7
  • Lokalizacja:Asdas
Offline

Napisano 13.03.2010 20:40

A mógłbyś napisać gdzie to sprawdzić? ;]
  • +
  • -
  • 0

#6 andrew8666

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 9
Nowy

  • Postów:57
  • Lokalizacja:Opolskie
Offline

Napisano 13.03.2010 20:50

status w kosoli serwerwa (czyli amx_rcon status, albo rcon status)

powinna być linjika podobna do tej:

version :  48/1.1.2.6/Stdio 4617 secure  (10)


4617 to biniarka :)

Użytkownik andrew8666 edytował ten post 13.03.2010 20:50

  • +
  • -
  • 0

#7 Oryos

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:7
  • Lokalizacja:Asdas
Offline

Napisano 13.03.2010 20:56

Takie coś mam:

version : 48/1.1.2.6/Stdio 4617 secure (10)


Serwer znowu padł... Podziałał około 10min.
  • +
  • -
  • 0

#8 andrew8666

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 9
Nowy

  • Postów:57
  • Lokalizacja:Opolskie
Offline

Napisano 13.03.2010 21:11

w katalogu głownym powinien być plik debug.log, wklej jego zawartość (no chyba że jest pusty)
  • +
  • -
  • 0

#9 Oryos

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:7
  • Lokalizacja:Asdas
Offline

Napisano 13.03.2010 21:21

Hmm. W ogóle u mnie nie ma takiego pliku :/
  • +
  • -
  • 0

#10 andrew8666

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 9
Nowy

  • Postów:57
  • Lokalizacja:Opolskie
Offline

Napisano 13.03.2010 21:28

W katalogu glownym (nad cstrike), jak tam nie ma to ok.

cstrike/logs/ i tam szukaj najnowszych logow, te wklej tutaj.

I zapomnialem - podaj wersje dproto jaka wgrales.
  • +
  • -
  • 0

#11 Oryos

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:7
  • Lokalizacja:Asdas
Offline

Napisano 13.03.2010 21:40

dproto v0.3.3, a co do logów to tego folderu również nie mam...
  • +
  • -
  • 0

#12 andrew8666

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 9
Nowy

  • Postów:57
  • Lokalizacja:Opolskie
Offline

Napisano 13.03.2010 22:04

dziwne, no ale nic,

dproto 0.3.3 jest stare. wgraj najnowsze 0.4.1

tu masz
http://dproto.com
  • +
  • -
  • 0

#13 Oryos

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:7
  • Lokalizacja:Asdas
Offline

Napisano 14.03.2010 12:47

Dzięki, chyba pomogło bo od wczoraj serwer się nie wyłączył, ale zobaczymy jeszcze dzisiaj.
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych