Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Antirusher 2.5


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 AdiX

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:4
Offline

Napisano 15.08.2008 14:02

Witam , posiadam AR 2.5 , gdy miałem 18 slotowy serwer to anty rasz działał bez zarzutów lecz , gdy dokupiłem 5 slotów to przestał działać cały czas pisało RASH OFF ... i próbuje rozwiązać ten problem lecz nie potrafię.
  • +
  • -
  • 0

#2 Saper

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 220
Profesjonalista

  • Postów:1315
  • GG:
  • Imię:Juzio ;d
  • Lokalizacja:Bialystok
Offline

Napisano 15.08.2008 21:47

Sprobuj dac restart servera. wyłącz i wlacz server , moze pomoc! U mnie czasem tez AR nie dziala , dam resa i wszystko hasa ladnie :)
  • +
  • -
  • 0

#3 AdiX

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:4
Offline

Napisano 16.08.2008 13:09

Dziwne a jednak możliwe , wszystko działa. Dzięki , + dla Ciebie.
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych