←  Problemy

AMXX.pl: Support AMX Mod X i SourceMod

»

Za duzy PING

Zablokowany

• +
  • -
tykiel0700 - zdjęcie tykiel0700 14.08.2008

Witam, chodzi mi o ping. Pol roku temu stawialem serwa i jak gralismy z kolegami pingi mielismy po 40 po 50. Niedawno robilem format kompa i stawiam serwa pingi wszyscy mamy po 200, 300 sa straszne lagi. Internetu nie zmienialem mam od 2 lat ten sam. Czy jest jakis sposob na zmniejszenie Latency. proszę pomóżcie mi. Pracowalem na serwem 4Tygodnie i nie chcial bym tego stracic. Wielkie dzięki.
Odpowiedz

Gość__* 14.08.2008

Witam, chodzi mi o ping. Pol roku temu stawialem serwa i jak gralismy z kolegami pingi mielismy po 40 po 50. Niedawno robilem format kompa i stawiam serwa pingi wszyscy mamy po 200, 300 sa straszne lagi. Internetu nie zmienialem mam od 2 lat ten sam. Czy jest jakis sposob na zmniejszenie Letency. proszę pomóżcie mi. Pracowalem na serwem 4Tygodnie i nie chcial bym tego stracic. Wielkie dzięki.

http://amxx.pl/viewtopic.php?t=1545
Odpowiedz

• +
  • -
amfetamina - zdjęcie amfetamina 20.08.2008

Witam, chodzi mi o ping. Pol roku temu stawialem serwa i jak gralismy z kolegami pingi mielismy po 40 po 50. Niedawno robilem format kompa i stawiam serwa pingi wszyscy mamy po 200, 300 sa straszne lagi. Internetu nie zmienialem mam od 2 lat ten sam. Czy jest jakis sposob na zmniejszenie Latency. proszę pomóżcie mi. Pracowalem na serwem 4Tygodnie i nie chcial bym tego stracic. Wielkie dzięki.

jaki rodzaj internetu ? sieć czy radio ?
Odpowiedz

• +
  • -
HuBa - zdjęcie HuBa 30.08.2008

Spróbuj prawym przyciskiem myszki na pasek tam gdzie jest start i tp ale w wolnym miejscu i Menedżer zadań tam szukasz procesu hlds.exe i prawym przyciskiem myszki na to i ustaw priorytet wysoki, u mnie to pomaga.Za każdym włączeniem serwa musisz to zmieniać.
Odpowiedz
Zablokowany