Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Forum-ciąg dalszy


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
13 odpowiedzi w tym temacie

#1 rambotix

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: -3
Mniej niż zer0.

  • Postów:26
Offline

Napisano 09.03.2010 20:00

Wiem że już wam nudze swoim lamerstwem,ale chcę się czegoś nauczyć :P
No to tak jak zrobić ogłoszenie na forum ?? Chodzi mi o główne ogłoszenie np. : Szukam adminów ! i żeby można było wejść w te szukam adminów i był temat :)

Imageshack - beztytuutos.png tak jak to jest tutaj..... Proszę o pomoc mam forum na hostingu ugu.pl phb by przemo
  • +
  • -
  • 0

#2 Lukasz5

    Godlike

  • Power User

Reputacja: 276
Wszechwidzący

  • Postów:1414
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:C: / WINDOWS
Offline

Napisano 09.03.2010 20:47

Jeżeli masz phpbb by przemo to wejdź na jego forum i tam są modyfikacje do strony... ;)
  • +
  • -
  • 0

#3 rambotix

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -3
Mniej niż zer0.

  • Postów:26
Offline

Napisano 09.03.2010 21:53

Jeżeli masz phpbb by przemo to wejdź na jego forum i tam są modyfikacje do strony... ;)



proszę O PODANIE linku ... bo dużo mi to nie mówi ....... co i jak nie wiem za co sie zabrać daj link powiedz co i jak ... bo jestem zielony
  • +
  • -
  • 0

#4 burnhouse

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 11
Początkujący

  • Postów:100
  • Lokalizacja:Dębica, Polska
Offline

Napisano 09.03.2010 21:58

Najłatwiej zrobić to na silniku SMF. A na przemo to nie wiem
  • +
  • -
  • 0

#5 G[o]Q

    I'm G[o]Q

  • Przyjaciel

Reputacja: 1339
Godlike

  • Postów:3556
  • Steam:steam
  • Imię:Krzysiek
  • Lokalizacja:C: / program Files / Valve / Cstrike / G[o]Q.dem
Offline

Napisano 09.03.2010 21:58

w PA masz ogloszenie bo zakladam ze masz przema juz nie pamietam dokladnie gdzie ale cos bylo z konfiguracja
  • +
  • -
  • 0
Manual ponad wszystko, konsola ponad manual :D :&

Chcesz wysłać do mnie PW ? użyj nazwy GoQ zamiast G[o]Q
Chcesz Kupić moduł płatności via Pukawka,Tserwery, Gamesol, Zabijaka do mojego sklepu? napisz PW cena to tylko 10 zł/sztuka

GG:6022845 (nie pomagam za free osobom ponizej rangi MoD) :D

#6 rambotix

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -3
Mniej niż zer0.

  • Postów:26
Offline

Napisano 09.03.2010 22:01

>>link,PA :P ?
  • +
  • -
  • 0

#7 Lukasz5

    Godlike

  • Power User

Reputacja: 276
Wszechwidzący

  • Postów:1414
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:C: / WINDOWS
Offline

Napisano 09.03.2010 22:10

Tutaj masz modyfikacje do phpbb2 przemo: phpBB2 by Przemo :: View topic - Lista gotowych modyfikacji
Tutaj masz te ogłoszenia: phpBB2 by Przemo :: View topic - ACP Site Announcement Centre
Powinieneś dać radę ja dałem jak robiłem swoje pierwsze forum... :) Łatwe do opanowania... ;)
  • +
  • -
  • 1

#8 Abes Mapper

    Repulsion Gel

  • Przyjaciel

Reputacja: 1996
Godlike

  • Postów:7356
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Sulejówek
Offline

Napisano 09.03.2010 22:13

Panel Administratora -.-
  • +
  • -
  • 0

#9 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 09.03.2010 22:50

Boże ludzie.... Wystarczy pogrzebać w panelu




PA > (Ogólne) Konfiguracja > Strona Główna > Ogłoszenie zaznacz TAK wpisz treść wszystko zapisz


  • +
  • -
  • 0

#10 rambotix

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -3
Mniej niż zer0.

  • Postów:26
Offline

Napisano 10.03.2010 13:59

Hmm tak pewnie,ale jak dodać kolory ?? przecież nie napisze tylko "reklama forum!!" i dam link do tematu ... jak dodaje colory itd to nie wykrywa tego przyklad



xxx!!
Więcej info-------->>
TUTAJ
  • +
  • -
  • 0

#11 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 10.03.2010 14:08

To nie Support HTML :/




jak masz link np amxx,pl




<a href="http://amxx.pl"><font color="green">AMXX.PL</font></a>





cos takiego spróbuj
  • +
  • -
  • 1

#12 rambotix

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -3
Mniej niż zer0.

  • Postów:26
Offline

Napisano 10.03.2010 14:43

dzięki a jak chce zrobic tak:


kolor zielony pogrubiony rozmiar ogromny i teks Nabór do !! to jak to zrobić,bo z tym linkime dziala :)
  • +
  • -
  • 0

#13 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 10.03.2010 15:45

<font color="green"><b><font size="15">Nabór do !!</b></font>
lub 
<font color="green"><b><font size="15">Nabór do !!</b></font></font>





Wystarczy uzyć podpowiedzi po lewo i tam masz wskazówki ... 


  • +
  • -
  • 0

#14 Adminek AMXX.PL

    Admin :)

  • Bot

Reputacja: 156
Profesjonalista

  • Postów:7176
  • Lokalizacja:AMXX.PL
Offline

Napisano 10.03.2010 15:47

Wiadomość wygenerowana automatycznie


Ten temat został zamknięty przez moderatora.

Powód: Więcej zabawy z http://www.kurshtml.boo.pl/

Jeśli się z tym nie zgadzasz, Dołączona grafika raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.


Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych