Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Serwer nie działa po podłączeniu Routera!


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 Grzesiu

    Nowy

  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:4
  • Lokalizacja:Wwo
Offline

Napisano 09.03.2010 17:32

Witam Mam postawiony serwer dedykowy na swoim komputerze serwer działa na Modemie ale jak podłącze Router to już kolegą nie działa nie widzą go!
Co mam wpisać w te puste okienka?
zdjęcia ustawień rutera
http://img684.images...rtualserver.jpg
http://img240.images...rtfowarding.jpg

serwer ustawienia http://img411.images...089/serweru.jpg
  • +
  • -
  • 0

#2 mgr inż. Pavulon

    C35H60Br2N2O4

  • Przyjaciel

Reputacja: 1725
Godlike

  • Postów:6881
  • Steam:steam
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Koniecpol
Offline

Napisano 10.03.2010 11:47

Jak postawić serwer w sieci z router'em - Nieoficjalny polski support AMX Mod X
  • +
  • -
  • 0

#3 Grzesiu

    Nowy

  • Autor tematu
  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:4
  • Lokalizacja:Wwo
Offline

Napisano 10.03.2010 19:07

Zrobiłem dokładnie tak jak w poradniku Moje ustawienia -> http://img28.imagesh...ustawieniay.jpg i dalej nie działa kolegą. Czasami ktoś wbiję z innego kraju z Rosji czy z Francji Dziwna sprawa. Pomoże mi ktoś?

10 marzec 2010 - 19:07:
Zauważyłem że te osoby które mogą wejść na mój serwer mają początek numeru ip 85.2......... taki jak mój 85.237.1...... A osoby na przykład z numerem 93.105.28.168 nie widzą mojego serwera. Co mam zrobić żeby każdy mógł wejść na mój serwer?
Dołączona grafika
  • +
  • -
  • 0

#4 mgr inż. Pavulon

    C35H60Br2N2O4

  • Przyjaciel

Reputacja: 1725
Godlike

  • Postów:6881
  • Steam:steam
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Koniecpol
Offline

Napisano 11.03.2010 23:12

Skoro z innych krajów nawet mogą wejść to nie sam HLDS jest problemem.
Co wyświetla się innym graczom przy próbie wejścia ?
  • +
  • -
  • 0

#5 Grzesiu

    Nowy

  • Autor tematu
  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:4
  • Lokalizacja:Wwo
Offline

Napisano 12.03.2010 00:08

Inni gracze nie widzą serwera przy próbie łączenia w konsoli jest tylko:
Connecting to 192.168.0.4:27017...
Retrying 192.168.0.4:27017...
Retrying 192.168.0.4:27017...
Retrying 192.168.0.4:2701

Problemem jest sam routera tylko gracze co mają początek numeru ip 85.2......... taki sam jak mój mogą wejść na serwer
A mam dobrze port odblokowany http://img28.imagesh...ustawieniay.jpg
Jak mam router odłączony i sam modem podłączony do komputera to mogą wszyscy gracze wejść na serwer
Muszę coś w routerze ustawić ale nie wiem co?
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych