Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

dproto?


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 sNNNajpersoNNN

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 28
Życzliwy

  • Postów:50
  • Lokalizacja:się biorą dzieci?
Offline

Napisano 08.03.2010 15:48

Witam.

Mialem zainstalowane na serwerze dproto wszystko pieknie ladnie dzialalo az tu nagle z dnia na dzien: Serwer Only Steam. NS nie moga wejsc. Nic w FTP nie bylo ruszane od dluzszego czasu.. Wiec nie ma mozliwosci ze cos przez przypadek sie rozwalilo..

Wiecie moze w czym moze tkwic problem?

Macie jakies dobre [dzialajace] dproto na linuxa?

Instalowalem najnowsze dproto 0.4.2 bodajze ale nadal nic.. nie wiem w czym tkwi ten problem..
  • +
  • -
  • 0

#2 ussama

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 6
Nowy

  • Postów:94
  • Lokalizacja:częstochowa
Offline

Napisano 08.03.2010 18:32

sprobuj wersje 0.3.7
  • +
  • -
  • 0

#3 mgr inż. Pavulon

    C35H60Br2N2O4

  • Przyjaciel

Reputacja: 1725
Godlike

  • Postów:6881
  • Steam:steam
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Koniecpol
Offline

Napisano 08.03.2010 19:55

Instalacja i konfiguracja dproto (Non Steam + Steam) - Nieoficjalny polski support AMX Mod X
Sprawdź instalację od początku. Looknij logi z konsoli i w ogóle.
  • +
  • -
  • 0

#4 sNNNajpersoNNN

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 28
Życzliwy

  • Postów:50
  • Lokalizacja:się biorą dzieci?
Offline

Napisano 13.03.2010 01:38

Nic nie dalo.. Jeszcze jakies pomysly?
  • +
  • -
  • 0

#5 Bekkk

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:22
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Bruksela
Offline

Napisano 13.03.2010 07:25

A czy Firmie której masz serwer nie ma opcji S i NS?


p.s Czy przypadkiem to nie powinno być w dziale HLDS?

Użytkownik Bekkk edytował ten post 13.03.2010 07:39

  • +
  • -
  • 0
Dołączona grafika

#6 ussama

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 6
Nowy

  • Postów:94
  • Lokalizacja:częstochowa
Offline

Napisano 13.03.2010 08:40

Problemem jest komenda uruchomienia autoupdate $) Serwer pobral najnowsze buildy od Valve (wydane po cichu) czyli wersje 4554 lub 4883 nie sa one jeszcze wspierane przez dproto. W logach masz pewnie taki wpis:
[DPROTO]: Version 0.4.1 Linux
[DPROTO]: Loading config './cstrike/dproto.cfg'
[DPROTO]: LoggingMode = 2
[DPROTO]: Config sucessfully loaded.
Sorry, this version of engine isnt supported.
Sprawdz czy wlasnie taka wersje masz binarek serwerowych. Jezeli wlasnie tak jest sa 2 rozwiazania:
a) poczekac az Crock wyda nowa wersje dproto
B) wylaczyc autoupdate z komendy serwera i wgrac stare binarki powiedzmy builda 4617
Daj znac czy to jest przyczyna problemow ^D^

Użytkownik ussama edytował ten post 13.03.2010 08:44

  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych