Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Jaki hosting pod serwer CS 1.6 wybrać?


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
19 odpowiedzi w tym temacie

#1 SHooT`3R

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 13
Początkujący

  • Postów:30
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Gorlice
Offline

Napisano 05.03.2010 16:26

Witam!

Można powiedzieć, że mam za dużo pieniędzy w portfelu, i chcę kupić serwer CS 1.6. Chodzi mi o jak najlepszy hosting, cena nie gra żadnej roli.

Proszę o opinie osób, które "siedzą" w tym temacie :)

Pozdrawiam SHooT`3R
  • +
  • -
  • 0

NeVeR EvEr GiVe Up !!!



Pomogłem Ci ? Daj mi Dołączona grafika !!!


#2 Misiaczek ;c

    /dev/null

  • Moderator

Reputacja: 1662
Godlike

  • Postów:2495
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Halemba
Offline

Napisano 05.03.2010 16:30

whiterabbit.pl ;P jak Cię stać ;)
  • +
  • -
  • 1

#3 Portek

    Kończymy zabawę, permanentna emerytura!

  • Przyjaciel

Reputacja: 976
Master

  • Postów:3007
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Częstochowa
Offline

Napisano 05.03.2010 17:02

HeadStrike.pl ?
  • +
  • -
  • 0

Dołączona grafika
IP: ts3.cserwerek.pl


#4 Bzyk

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 4
Nowy

  • Postów:26
  • Lokalizacja:okolice Poznania
Offline

Napisano 05.03.2010 17:51

Ja posiadam na Luffa.pl i ogólnie nie narzekam. Zbugowany jest nieco panel webowy, ale przynajmniej wiadomo, że działa. :lol:

Zapomniałem dodać, że w miarę tani. :D

Użytkownik Bzyk edytował ten post 05.03.2010 17:52

  • +
  • -
  • 0

#5 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 05.03.2010 18:26

Tserwery ze względu na jakość...
  • +
  • -
  • 0

#6 SHooT`3R

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 13
Początkujący

  • Postów:30
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Gorlice
Offline

Napisano 05.03.2010 18:54

Tserwery ze względu na jakość...


Miałem już TSerwery...

I musze przyznać, że................................NIGDY JUZ TAM NIE WEZME SERWA !!! Dupny hosting.
  • +
  • -
  • 0

NeVeR EvEr GiVe Up !!!



Pomogłem Ci ? Daj mi Dołączona grafika !!!


#7 ShadowLight.

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 6
Nowy

  • Postów:14
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Białystok
Offline

Napisano 05.03.2010 22:09

pukawka.pl wersja max ATM warszawa polecam :) , co do whirerabith to już lepiej z GP kupować powieważ to jedno i to samo, a wr droższy :)
  • +
  • -
  • 0

#8 Mr. Pawlak

    Wygrałeś talon na kurwę i balon

  • Power User

Reputacja: 936
Master

  • Postów:1668
  • GG:
  • Lokalizacja:Mongolia
Offline

Napisano 05.03.2010 22:16

A ja napiszę GamePad.pl ;>
  • +
  • -
  • 0

#9 Vertricus

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 426
Wszechobecny

  • Postów:1549
  • Lokalizacja:.
Offline

Napisano 05.03.2010 22:39

GN.
  • +
  • -
  • 0

#10 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 05.03.2010 23:09

Miałem już TSerwery...

I musze przyznać, że................................NIGDY JUZ TAM NIE WEZME SERWA !!! Dupny hosting.





 No cóż każdy ma inne wspomnienia ja tam nie mam zastrzeżeń :)


  • +
  • -
  • 0

#11 sNNNajpersoNNN

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 28
Życzliwy

  • Postów:50
  • Lokalizacja:się biorą dzieci?
Offline

Napisano 05.03.2010 23:15

Osobiscie bardzo polecam :

Postrzelaj.pl
1shot1kill.pl
NiceShoot.pl
KampNO.pl
Pukawka.pl

Użytkownik .SnajpereK :f edytował ten post 05.03.2010 23:16

  • +
  • -
  • 0

#12 Mr. Pawlak

    Wygrałeś talon na kurwę i balon

  • Power User

Reputacja: 936
Master

  • Postów:1668
  • GG:
  • Lokalizacja:Mongolia
Offline

Napisano 06.03.2010 09:59

Niceshoota nie kupuj, ja miałem tam diablo na warszawie przy pingach 40-70 :zle:
  • +
  • -
  • 0

#13 Gutaj

    I Can Fly

  • Power User

Reputacja: 157
Profesjonalista

  • Postów:667
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Patrick
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 06.03.2010 10:08

Pukawka.pl, Gamesnet.pl <--- te 2 to świetne firmy ponadto Tserwery.pl, Gamepad.pl
  • +
  • -
  • 0

#14 Myszka

    Życzliwy

  • Girl

Reputacja: 14
Początkujący

  • Postów:24
  • GG:
  • Imię:Kasia
  • Lokalizacja:Bydgoszcz
Offline

Napisano 06.03.2010 10:16

Poleciłabym ci 1shot1kill lecz tam nie jest za tanio i bez znajomości nie otrzymasz zbyt dużej zniżki, Kampno coś się ostatnio psuje.Serwery mamy teraz na Tserwery i jak na razie bez żadnych problemów działają.Pingi też są przyzwoite.
  • +
  • -
  • 0

#15 honey

    Wszechmogący

  • Zbanowany

Reputacja: 124
Zaawansowany

  • Postów:606
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:n / a
Offline

Napisano 06.03.2010 21:53

Również polecam serwery z firmy Tserwery - stabilne serwery za czym idzie dobry ping :) Dodatkowo (wiem że to nie dział firmy), lecz chciałbym Ci napisać żebyś nie inwestował w serwery z firmy KampNO serwery są strasznie niestabilne nie wspominając już o supporcie.

#16 SHooT`3R

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 13
Początkujący

  • Postów:30
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Gorlice
Offline

Napisano 07.03.2010 12:03

Bardzo dziękuję za pypowiedzi, ale nikt nie wspomniał o hostingu takim jak Shooters.pl Zastanawiałem się nad tą firmą, ale chciałbym usłyszeć opinię, kogoś kto już miał tam serwer. Nie jestem pewien czy Shooters obsługuje 2 protokoły.

Chciałem jeszcze zapytać w jakich lokalizacjach mieliście TSerwery? Ja miałem tylko w Francji i Gdańsku, ale pingi na obu były duże i nie przypadł mi do gustu ich panel...

Użytkownik SHooT`3R edytował ten post 07.03.2010 12:07

  • +
  • -
  • 0

NeVeR EvEr GiVe Up !!!



Pomogłem Ci ? Daj mi Dołączona grafika !!!


#17 ShadowLight.

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 6
Nowy

  • Postów:14
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Białystok
Offline

Napisano 07.03.2010 12:20

Posiadałem w Tserwery w warszawie i ingi były przyzwoite :) co do shootersa to na mój gust szkoda kasy oczywiście, że obsługuje 2 protokoły :)
  • +
  • -
  • 0

#18 honey

    Wszechmogący

  • Zbanowany

Reputacja: 124
Zaawansowany

  • Postów:606
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:n / a
Offline

Napisano 07.03.2010 13:04

Jeśli chodzi o panel Tserwery.pl nie jest taki zły są podstawowe funkcje w Nim, a jeśli chodzi o lokalizację to posiadamy ( pewna sieć xP ) serwery z Gdańska i pingi wahają się w granicach 15-40 ( w moim przypadku jest to ok. 25 ) podkreślam, iż serwer jest na dwa protokoły. Shooters uruchomiło teraz opcję serwera przy 1000FPS'ach miałem okazję grać na takim serwerze i powiem Ci tyle, że nie widziałem dużej różnicy grając na serwerze mniej niż 300 FPS od firmy Shooters. Pingi niczym się nie różnimy a cena jest koszmarna jak na slot prywatny. Jeżeli serwer ma być pod mixy to proponuję Ci serwer z 1shot1kill.pl - nikt nie będzie narzekał na spadki FPS'u, ani przycinki podczas gry. A jeżeli pod serwer publiczny typu np. FFA / TP to polecę Ci firmę Tserwery.pl - lok. Gdańsk lub Warszawa ( na Warszawie rzecz jasna lepszy ping ).

#19 misiek710

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: -2
Mniej niż zer0.

  • Postów:17
  • Lokalizacja:Jarosław
Offline

Napisano 15.11.2010 21:58

KampNo jest dupne do kwadratu, nigdy tam nie kupie serwa, ja osobiście polecam 1shot1kill, zabijaka.pl, tserwery.pl
  • +
  • -
  • -2

#20 Adminek AMXX.PL

    Admin :)

  • Bot

Reputacja: 156
Profesjonalista

  • Postów:7179
  • Lokalizacja:AMXX.PL
Offline

Napisano 15.11.2010 22:15

Wiadomość wygenerowana automatycznie


Ten temat został zamknięty przez moderatora.

Powód: Odkop tematu z marca

Jeśli się z tym nie zgadzasz, Dołączona grafika raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.


Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych