Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

CSDM


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 Charlie P.

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:73
  • Lokalizacja:od W do E
Offline

Napisano 04.03.2010 20:43

Witam. Wrzuciłem na serwa CSDM, wszystko ładnie śmiga, ale jak jestem sam. Jak wbije kolejna osoba to crashuje serwa.
  • +
  • -
  • 0

#2 Abes Mapper

    Repulsion Gel

  • Przyjaciel

Reputacja: 1996
Godlike

  • Postów:7356
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Sulejówek
Offline

Napisano 04.03.2010 21:50

Byś napisał z jakim błędem crashuje
  • +
  • -
  • 0

#3 mgr inż. Pavulon

    C35H60Br2N2O4

  • Przyjaciel

Reputacja: 1725
Godlike

  • Postów:6881
  • Steam:steam
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Koniecpol
Offline

Napisano 04.03.2010 22:14

Jaki błąd, czy jest tak zawsze, czy są jakieś logi itp ?
Daj jak najwięcej informacji.
  • +
  • -
  • 1

#4 Charlie P.

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:73
  • Lokalizacja:od W do E
Offline

Napisano 05.03.2010 21:48

L 03/05/2010 - 21:06:26: Start of error session.
L 03/05/2010 - 21:06:26: Info (map "de_dust2") (file "addons/amxmodx/logs/error_20100305.log")
L 03/05/2010 - 21:06:26: Called dynanative into a paused plugin.
L 03/05/2010 - 21:06:26: [AMXX] Run time error 10 (plugin "csdm_ffa.amxx") (native "csdm_main_menu") - debug not enabled!
L 03/05/2010 - 21:06:26: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).


teraz nie mam nic w logch, bo robiłem reinstalacje serwera. Wrzuciłem wszystko od nowa i w ogóle nie działało.
Po wywołaniu komendy amx_plugins przy danych pluginach było napisane "bad_load"
  • +
  • -
  • 0

#5 mgr inż. Pavulon

    C35H60Br2N2O4

  • Przyjaciel

Reputacja: 1725
Godlike

  • Postów:6881
  • Steam:steam
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Koniecpol
Offline

Napisano 05.03.2010 21:52

dopisz debug za nazwą pluginu czyli zamiast
csdm_ffa.amx
daj
csdm_ffa.amx debug

  • +
  • -
  • 0

#6 Charlie P.

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:73
  • Lokalizacja:od W do E
Offline

Napisano 05.03.2010 22:56

Okej juz wszystko działa :)

dzięki, +
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych