Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Graffit


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 Sheyzyr

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 10
Początkujący

  • Postów:48
Offline

Napisano 11.08.2008 22:35

Elo mam takie pytanieczemu mi nie działa grafit? :D sciagnełem plik "tempdecal.wad" i wkleilem go do cstrike i jest tylko stary mój grafit Andree :P
  • +
  • -
  • 0

#2 Gość__*

  • Gość

Reputacja: 0

Offline

Napisano 11.08.2008 22:54

http://amxx.pl/viewtopic.php?t=2653

#3 Sheyzyr

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 10
Początkujący

  • Postów:48
Offline

Napisano 14.08.2008 14:41

No tak... robiłem tak też ale ni hu hu :/ proszę o pomoccc :(
  • +
  • -
  • 0

#4 kolba515

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:94
  • GG:
  • Lokalizacja:Katowice
Offline

Napisano 14.08.2008 15:09

Miałem ten sam problem... robiłem wszystko tak jak trzeba na wszystkie sposoby... ale jednak wklejałem wszystko do złego folderu bo cs nie korzystał z "cstrike" tylko z "cstrike_polish" nie wiem czemu miałem dwa foldery xD chyba przez to że go spolszczałem czy coś ;/
Zobacz czy masz folder "cstrike_polish" jak go masz to tam wklej ten plik ;)
  • +
  • -
  • 0

#5 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 14.08.2008 15:21

Do tego są tez komendy -.-

w server.cfg Serwera musi byc:

hpk_maxsize 2 // maksymalny rozmiar sumy wszystkich logo graczy na serwerze, w megabajtach
// rekomendowana wartosc do 2 mega
// ustawianie zbyt wysokich wartosci spowoduje ze gracze beda disconnectowani (bo musza to zassac),
// a serwer bedzie sie wolniej ladowal
sv_allowdownload 1 // pozwalaj na download, 1 - tak (standard), 0 - nie
sv_allowupload 1 // pozwalaj na upload (np loga), 1 - tak (standard), 0 - nie
sv_send_logos 1 //pozwalaj na wysylanie logo graczy (sprej na sciane)
sv_send_resources 1 // pozwalaj na dowload listy wymaganych plikow aby grac na mapie, 1 - tak (standard), 0 - nie
mp_decals 300 // maximum wyswietlanych logo itp na serwerze


Gracz przed wchodzeniem na serwer musi miec komendy wlączone:

sv_send_logos 1
sv_send_resources 1


Jezeli dalej nie dziala masz za duzego spray'a ^^
  • +
  • -
  • 0

#6 zer0.

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 428
Wszechobecny

  • Postów:2116
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Kw
Offline

Napisano 22.08.2008 09:50

sciagnełem plik "tempdecal.wad" i wkleilem go do cstrike i jest tylko stary mój grafit Andree

Po wklejeniu do folderu cstrike musisz zaznaczyć opcję Tylko do odczytu
  • +
  • -
  • 0

#7 Roberto24

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:16
  • GG:
  • Lokalizacja:Wa-Wa
Offline

Napisano 23.08.2008 21:08

sciagnełem plik "tempdecal.wad" i wkleilem go do cstrike i jest tylko stary mój grafit Andree

Po wklejeniu do folderu cstrike musisz zaznaczyć opcję Tylko do odczytu


Jeśli masz folder cstrike_polish to zrób to samo co w cstrike wsadź plik tempdecal.wad do folderu i zaznacz tylko do odczytu
Powinno chodzić ja też tak miałem ale jak zrobiłem to samo w cstrike_polish było git
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych